Stiri

iPhone 12 si cele mai importante detalii legate de noutatile pe care le aduce

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Noua gama iPhone se va lansa in octombrie, iar presa internationala vorbeste deja despre specificatiile tehnice pe care le va avea iPhone 12. Venim si noi cu cateva informatii noi, in cele ce urmeaza.

Aproape sigur, noul iPhone 12 va avea camere mai bune, un design imbunatatit fata de generatia anterioara, dar si un upgrade la nivel de performanta, scrie presa din Statele Unite.

Detalii despre noul iPhone 12

Apple iPhone 12 este cel mai asteptat teelfon al anului. Iar foarte multe surse de specialitate anunta ca device-ul va fi un veritabil upgrade fata de versiunea anterioara. Ramane de vazut cat de discutabil este acest upgrade atunci cand device-ul va deveni oficial, dar fara doar si poate, Apple pregateste cateva detalii noi si importante pentru noua gama.

Se pare ca Apple pregateste o mai buna implementare a optiunii Google Marquee, o optiune pe care am vazut-o si pe Pixel 4. Daca se va intampla asa, atunci acest detaliu este echivalent cu un plus de performanta la nivel de fotografie, dar si o imbunatatire evidenta adusa tehnologiei Face ID.

Informatiile din presa nord-americana sunt oarecum contradictorii in aceasta perioada, dar avem si certitudini, pe care nu le putem evita.

Spre exemplu, pare clar ca iPhone 12 va avea acum si un senzor ToF (Time of Flight). Conform unui patent inregistrat de Apple, acest nou senzor va putea captura de pana la patru ori mai multe date prin comparatie cu tehnologiile mai vechi.

De asemenea, acest senzor nou de imagine va aduce imbunatatiri la nivelul Face ID-ului, in special in ceea ce priveste viteza acestuia, dar si acuratetii sale. In plus, pe langa toate acestea, experienta AR va fi una vizibil imbunatatita la nivel indoor, scrie The Verge. Si nu numai asta! Exista sanse reale ca, profitand de noul senzor de imagine, iPhone 12 sa livreze cadre mult mai bune la nivel de portret cu ajutorul efectului bokeh.

Va fi interesant sde vazut cum va reusi Apple sa imbunatateasca si experienta gesturilor. Google nu a reușit să implementeze această tehnologie foarte bine, deoarece mulți utilizatori s-au plâns cu privire la acuratețe. Se spune că Google a abandonat funcția pentru viitorul său flagship, Pixel 5.

Seria iPhone 12 urmează să debuteze în octombrie și ar trebui să existe cel puțin patru variante ale aceluiași, inclusiv un model compact de 5,4 inci. Modelele 5G vor avea, de asemenea, afișaje OLED. Se spune că iPhone 12 ajunge la un preț de pornire de 749 de dolari, în timp ce iPhone 12 Max vine cu un preț de pornire de 799 dolari. IPhone 12 Pro va veni cu un preț de pornire de 1049 de dolari, în timp ce varianta de top, iPhone 12 Pro Max se spune că vine cu un preț de pornire de 1149 dolari.

Se pare că iPhone-urile nu vin cu un încărcător în cutie, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor trebui să scoată mai mulți bani pentru a cumpăra un nou încărcător pentru seria iPhone 12.

Pana la lansarea oficiala a acestui super telefon din zona premium, nu uita ca Apple are in sfarsit un telefon accesibil ca pret. Si bun! Noul iPhone SE 2 este usor, ieftin si future-proofed, astfel ca putem considera ca gigantul nord-american, si-a facut bine treaba.  In Romania, am gasit cea mai buna oferta pentru tine la Apple iPhone SE la eMag. Aici poti achizitiona acum Telefon mobil Apple iPhone SE 2, 64GB, 4G, Black la pretul de 2.399 de lei. Poti cumpara device-ul si in rate, iar optiunea se poate demonstra avantajoasa. Vei plati aproximativ 130 de lei pe luna pentru a avea acest telefon, imediat, in buzunare. Ca noua oportunitate, eMag ti-l poate livra mai repede. Il comanzi astazi si il poti ridica chiar tu dintr-un centru easybox. Punctul de ridicare ti-l alegi chiar tu.

Etichete:

iPhone 12