Stiri

Primele informatii despre Moto E7 Plus. Specificatii tehnice, detalii si pret

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Motorola lucreaza la cel mai nou dispozitiv din gama Moto E. Se zvoneste ca acest device ar fi de fapt noul Moto E7 Plus, un smartphone care va fi echipat cu un procesor de la Qualcomm, va avea 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date. Avem si noi informatii despre acest model de telefon, in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice pentru Moto E7 Plus

Tipsterul Evan Blass a postat o imagine care pare ca infatiseaza noul model Moto E7 Plus.

Conform acestui poster, noul smartphone din serie E de la Motorola se va baza pe un procesor de la Qualcomm. Este vorba despre Snapdragon 450 SoC, chipset care se va baza pe 4GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date. Se pare, totusi, ca smartphone-ul va fi lansat pe piata in mai multe versiuni, confirma presa internationala.

Moto E7 Plus se va bucura de o super baterie de 5.000 de miliamperi, o capacitate suficienta pentru a asigura o autonomie pe cinste.

Nu exista momentan alte informatii despre specificatiile acestei baterii, astfel ca nu stim, pentru moment, daca ea va beneficia de suport fast charging sau nu. Cel mai probabil va avea si incarcare rapida, dar haideti sa asteptam o confirmare oficiala pentru a ne pronunta asupra acestei importantii specificatii tehnice.

De asemenea, Moto E7 Plus va beneficia de un senzor de imagine de 48 de megapixeli pe spate, cu suport Nigh Vision.

Va reamintim ca Moto E7 Plus a facut o vizita si pe site-ul GeekBench, de acolo de unde am aflat si alte specificatii importante ale telefonului.

Spre exemplu stim frecventa procesorului, care va fi un octa core de 1.8 Ghz. Device-ul va rula Android 10 din fabrica si a bifat un scor de 1.152 de puncte in testele single core si de 4373 de puncte in testul multi core.Conform listarii din GeekBench, Moto E7 Plus va avea intr-adevar 4GB RAM si o memorie de 64GB dedicata stocarii de date. Cu alte informatii despre Moto E7 Plus vom reveni si noi, in perioada imediat urmatoare.

Daca esti interesat de un telefon mai bun, chiar daca va trebui sa platesti dublu pentru el, avem o alta recomandare pentru tine. Este vorba despre un telefon de la Huawei, iar in Romania poti profita de super oferta de moment oferita de cei de la eMag.

Pe eMag, acum ai Telefon mobil Huawei P40 Lite, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Crush Green la numai 1099 lei.