Reviews

Infinix Smart 5A – preț, specificații tehnice și detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Infinix va lansa smartphone-ul său Infinix Smart 5A, cel mai recent device din seria Smart. Noul smartphone are afișaj de 6.52 inch, procesor MediaTek Helio A20, baterie de 5.000 de miliamperi și multe altele. Să aruncăm o privire detaliată pe specificațiile, prețul și disponibilitatea telefonului.

Preț Infinix Smart 5A

Infinix Smart 5A are un preț de 6.499 de rupii indiene, echivalentul a puțin sub 400 de lei în traducere românească, și poate fi achiziționat în culori precum Midnight Black, Ocean Wave și Quetzal Cyan. Dispozitivul va fi disponibil pentru cumpărare prin intermediul Flipkart.

Specificații tehnice Infinix Smart 5A

Chiar dacă nu au fost confirmate oficial de către producător, avem și specificațiile tehnice ale noului smartphone Infinix Smart 5A.

Noul telefon al companiei Infinix are un ecran LCD HD + IPS de 6,52 inci. Dispune de un raport de aspect 20: 9 cu un ecran din sticlă curbată 2.5D, cu luminozitate de 500 de nits, raport de contrast 1200: 1. Smart 5A este alimentat de chipsetul Helio A20 de la MediaTek și vine cu 2 GB RAM și 32 GB dedicați stocării de date. Pentru mai mult spațiu de stocare, acesta are un slot dedicat pentru carduri microSD, astfel că utilizatorul poate extinde memoria nativă a telefonului.

Dispune de o cameră duală pe partea sa din spate. Există o cameră primară de 13 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Pentru partea din față, există un senzor selfie de 8 megapixeli. Acesta este util pentru sesiunile de videocalling sau selfie-urile dumneavoastră preferate.

Mergând mai departe, telefonul rulează pe XOS 7.6 bazat pe Android 11. Smartphone-ul este susținut de o baterie de 5.000 mAh care acceptă doar încărcare de 10W. Compania susține că noul său telefon beneficiază de o autonomie bună în standby (de 35 de zile), până la 25 de ore de muzică, 33 de ore de convorbire 4G non-stop, 12 ore de navigare pe web și 14 ore de jocuri.

În plus, vine și cu un scaner de amprente montat în spate. Funcțiile de conectivitate sunt Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, Bluetooth 5.0, GPS și micro USB. Telefonul măsoară 165,5 x76,4 x 8,75 mm și cântărește 183 de grame. Vom reveni cu alte detalii despre noul Infinix Smart 5A în perioada următoare

Etichete:

Infinix Smart 5A