Stiri

Se mai lansează OnePlus 9T în acest an?

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Noi informații apărute în presa internațională sugerează că OnePlus nu va mai lansa în acest an modelul OnePlus 9T. Nu există nicio actualizare cu privire la motivul pentru care OnePlus ar fi ales să renunțe la acest model.

Se mai lansează OnePlus 9T în acest an?

OnePlus lansează de obicei două nave amiral în fiecare an, inclusiv o variantă T a primului flagship. Însă anul acesta, se pare că OnePlus ar putea sări peste modelul OnePlus 9T, despre care se credea că ar fi un upgrade la seria OnePlus 9, deja existentă. Telefonul a fost lansat în al treilea trimestru din 2021.

Anunțul cu privire la viitorul lui OnePlus 9T vine de la tipsterul de încredere Max Jambor pe Twitter, care spune că modelul OnePlus 9T, nu va mai fi lansat în acest an. Nu există nicio confirmare cu privire la motivul pentru care OnePlus a anulat varianta T pentru acest an, una pe care compania a lansat-o din 2016. De asemenea, Max Jambor a explicat că One Plus nu va mai lansa în acest an nici modelul OnePlus 9T Pro, unul care era așteptat cu nerăbdare de către fanii companiei.

Aceste informații sunt în contradicție cu anunțul de la începutul lunii iulie care spunea că un 9T va fi lansat până la urmă în al treilea trimestru al anului. Anunțul de la vremea respectivă menționează chiar specificațiile dispozitivului. Telefonul era de așteptat să ruleze pe ColorOS 11 în urma fuziunilor Oppo și OnePlus în segmentul software. În afară de aceasta, ar fi trebuit să vină cu un senzor de 108 megapixeli actualizat pe bază de Hasselblad și trei senzori suplimentari. Unele speculații cu privire la faptul că OnePlus nu lansează 9T se învârt în jurul problemei globale a deficitului de cipuri care afectează multe companii.

În afară de asta, câteva surse din industrie spun că motivul pentru care nu va mai fi lansat OnePlus 9T ar putea fi faptul că OnePlus a lansat deja câteva telefoane anul acesta, inclusiv Nord. Prin urmare, ar dori să se concentreze asupra vânzărilor lor, mai degrabă decât să devieze energia sau resursele într-o nouă lansare. În plus, pot oferi reduceri imense în timpul sezonului festiv sau până la sfârșitul anului pentru a spori vânzările de smartphone-uri existente.

Cu privire la așteptatul model OnePlus 9T, s-a scris despre acesta că el ar putea avea un ecran OLED Samsung LTPO cu o rată de reîmprospătare variabilă de 120Hz. În plus, ecranul onePlus 9T ar fi oferit în variantă FullHD + în comparație cu ecranul QHD + de pe 9 Pro. OnePlus 9 Pro, care a fost lansat în martie anul acesta, a venit cu procesor Snapdragon 888. Are un afișaj OLED LTPO curbat QHD + de 6,7 inci (3216 × 1440 pixeli) cu o rată de reîmprospătare adaptivă de 120Hz. Ar fi trebuit să aibă o configurație cu patru camere reglată Hasselblad pe spate cu o cameră principală Sony IMX789 f / 1.8 de 48 de megapixeli pentru optică.

Si pentru ca tot vorbim despre OnePlus, nu uita că, acum, in Romania, ai telefon mobil OnePlus 8, Dual SIM, 128GB, 8GB RAM, 5G, Onyx Black la numai 2779 lei. Ceea ce e deosebit la telefoanele realizate de acest brand e faptul ca ”ele folosesc de obicei sisteme de operare bazate pe Android, dar, care sunt realizate in asa fel incat sa functioneze mai rapid si sa consume mai putina energie si ofera caracteristici foarte bune la preturi mai accesibile” scrie eMag in descrierea produsului.

Etichete:

OnePlus 9T