Reviews

Vrei un telefon sub 400 de lei? Iată ce oferă Itel A27

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

O parte dintre consumatori a ajuns la concluzia că nu ar vrea să investească sume mari de bani într-un smartphone. Ce soluții există pentru cei care nu vor să arunce mai mult de 500 de lei pe un astfel de gadget? Și, mai ales, ce poți face cu un smartphone care nu e atât de bine echipat din punct de vedere al performanței?

Itel propune în acest început de an noul model Itel A27, un smartphone până la urmă, dar nicidecum unul modern, cu aspect estetic impresionant. Teoretic, acest telefon oferă ceea ce are nevoie un om pentru utilizarea de zi cu zi. Nu emite însă pretenții în zona performanței interne, a gaming-ului sau a compartimentului foto. Noul model Itel A27 rulează pe Android 11 (Go Edition) și are o baterie de 4.000 de miliamperi. Iată ce propune Itel prin acest telefon.

Preț și disponibilitate pentru Itel A27

Itel A27 este un telefon de buget care folosește Android Go. Potrivit MobileIndian, acest dispozitiv poate fi achiziționat în varianta de 2GB RAM și 32GB stocare date pentru mai puțin de 400 de lei.

Vine în variante de culoare precum Crystal Blue (Albastru), Depp Grey (Gri) și Silver Purple (Mov) și poate fi achiziționat online de pe site-urile de specialitate din India. Telefonul vine cu adaptor, cablu USB, manual de utilizare, husă de protecție și garanție.

Ce specificații tehnice are Itel A27

Modelul Itel A27 vine cu un ecran de tip FW+IPS Full Screen și are o diagonală de 5.45 inch.

Rulează pe Android 11 (Go Edition), iar procesorul său este un quad core cu viteză de 1.4 Ghz. În ceea ce privește memoria, el poate fi achiziționat într-o singură variantă de 2GB RAM cu 32 GB stocare date. În schimb, memoria nativă de stocare a datelor poate fi extinsă până la 128GB cu ajutorul unui card de memorie microSD. O variantă de altfel recomandată pentru a putea stoca mai multe date pe el.

Unul dintre marile sale plusuri este bateria de 4.000 de miliamperi, cu AI Power Master. O astfel de baterie asigură o autonomie importantă pentru un terminal care nu utilizează foarte multe resurse.

De menționat că smartphone-ul vine echipat cu senzor clasic de amprente, dar și cu opțiunea de deblocare facială de tip Android. La nivel foto, Itel A27 beneficiază de o cameră principală simplă de 5 megapixeli și de o cameră pentru selfie-uri de 2 megapixeli. Practic, la acest segment, Itel A27 nu oferă niciun avantaj. Camerele există pentru că trebuie să existe, dar ele nu ajută utilizatorul prea mult. Cel mai probabil, un utilizator care vrea însă un telefon de acest tip, nu aleargă după selfie-uri și nu e pasionat de poze decât la nivel basic, de utilitate, astfel că decizia producătorului este explicabilă.

Itel A27 vine cu lanternă și diverse opțiuni de ajustare foto, printre care AI Beauty Mode, Portrait Mode, HDR, filtre AR sau stickere. Din nou, opțiuni normale, care merită incluse, dar care nu pot salva situația pentru a aduce un plus la nivel foto acestui telefon.

De remarcat că Itel A27 suportă dual 4G VoLTE și este compatibil cu noile căști Itel Earbuds T1 TWS, care sunt disponibile pe piața din India. Aceste căști sunt echipate cu BT 5.0 la nivel de conectivitate și sunt ușor de instalat.

În linii mari, cam asta oferă Itel A27, un telefon care așa cum spuneam nu costă mai mult de 400 de lei. Este un device de buget, fără opțiuni importante, dar care se poate demonstra util și poate deveni utilizabil pentru un utilizator neinteresat de tehnologie la modul ”addicted”. Ce părere ai despre Itel A27?

Etichete:

Itel Itel A27