Stiri

Huawei Enjoy 10 Plus specificatii tehnice si imagini oficiale

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Pana la lansarea oficiala a noii serii Huawei Mate, compania din China pregateste noul model Huawei Enjoy 10 Plus. Cel care va deveni succesorul oficial al modelului Huawei Enjoy 9 Plus a fost deja identificat in baza de date a site-ului TENAA. Avem si noi primele specificatii oficiale ale Huawei Enjoy 10 Plus.

Imagini si specificatii tehnice Huawei Enjoy 10 Plus

Cu numarul de model STK – TL00, Huawei Enjoy 10 Plus a aparut in baza de date a agentiei de certificari TENAA si pare din ce in ce mai aproape de lansarea oficiala pe piata.

Modelul cantareste 196.8 grame si are o grosime de 8.8 milimetri. Inaltimea sa ajunge la 163.5 milimetri, iar latimea este de 77.3 milimetri.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, modelul Huawei Enjoy 10 Plus aduce cateva noutati foarte interesante.

Huawei Enjoy 10 Plus

Huawei Enjoy 10 Plus

El este echipat cu un ecran de 6.59-inch in diagonala plus rezolutie FULL HD+ adica 2340 x 1080 pixeli. Sub capota sa, Huawei Enjoy 10 Plus vine cu noul procesor mid-range de la Huawei, Kirin 710, un chipset octa core a carui viteza maxima ajunge la 2.2 Ghz.

Conform listarii oficiale de pe site-ul TENAA (si nu numai) Huawei Enjoy 10 Plus va avea versiuni de memorie de 4GB RAM, 6GB RAM si chiar 8 GB RAM, in timp ce stocarea de date va fi una de 128GB.

Huawei Enjoy 10 Plus va rula din fabrica Android 9.0 Pie, peste care, cel mai mare producator de telefoane mobile din China aplica interfata dezvoltata in-house, EMUI 9.1.

In sectorul foto, aflam ca Huawei Enjoy 10 Plus se va baza pe o camera principala tripla, avantajata de tehnologia AI. Modulul este format dintr-un senzor principal de 48 de megapixeli, un al doilea senzor de imagine de 8 megapixeli (lentile ultra wide) si un al treilea senzor de adancime de 2 megapixeli. Camera frontala este una de tip pop-up, iar rezolutia sa va fi una de 16 megapixeli. Listarea oficiala de pe site-ul TENAA anunta si capacitatea bateriei noului terminal. Aceasta va avea 3.900 de miliamperi, iar handsetul va beneficia in plus de tehnologie de incarcare rapida precum si tehnologie GPU Turbo 3.0 care va ajuta la imbunatatirea experientei in gaming a utilizatorului.

Ce diferente sunt intre Huawei Enjoy 10 Plus si Huawei Enjoy 9 Plus

Spre deosebire de modelul din acest an, modelul Enjoy 9 Plus de anul trecut era mult mai putin dotat din punct de vedere al compartimentului foto.

Daca in acest an vom avea o camera tripla pe spate, anul trecut modelul era echipat cu doi senzori de 13 si 2 megapixeli pe spate, iar frontal cu alti doi senzori de 16 si 2 megapixeli. Camera duala de anul trecut este totusi inferioara celei de anul acesta, iar mecanismul de tip pop-up da si un plus de valoare handset-ului la nivel de design.

Procesorul ramane Kirin 710, iar ecranul are capacitati si dimensiuni similare. In schimb, la nivelul memoriei RAM observam ca daca anul trecut Enjoy 9 Plus venea intr-o singura varianta de 4GB RAM, de aceasta data noul model Huawei Enjoy 10 Plus propune si versiuni mai puternice de 6GB RAM, respectiv 8 GB RAM.

Cu alte amanunte despre modelul Huawei Enjoy 10 Plus vom reveni si noi pe blogul catmobile dupa lansarea oficiala a handsetului. Ramaneti alaturi de noi.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Huawei
Product Name
Huawei Enjoy 10 Plus