Stiri

Honor WaterPlay – o tableta rezistenta la apa cu ecran de 8-inch si baterie de 5.000 mAh

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Compania Honor a anuntat oficial noul model de Honor WaterPlay. Este a doua tableta din portofoliul companiei care beneficiaza de certificare IP si care apare la un an distanta de la primul model. Avem detalii despre acest nou produs, in cele ce urmeaza.

Honor WaterPlay tableta care rezista la contactul cu apa

Pentru prima data, o tableta de la Honor are 8-inch si certificare IP. Este vorba despre Honor WaterPlay, cel mai nou device anuntat de subdivizia celor de la Huawei.

Honor WaterPlay vine acum cu un ecran de 8-inch cu tehnologie WUXGA. Tableta lansata anul trecut avea un ecran mai mare, de 10.1-inch cu tehnologie QXGA in spate.

Honor Water Play tableta (1)

Noul Honor WaterPlay primeste senzor de amprente clasic, pe care producatorul l-a incorporat in butonul HOME. De asemenea, noul device are difuzoare stereo, echipate cu tehnologie audio Huawei Histen 5.0 3D.

Procesorul este un octa-core, model Kirin 659, produs, asa cum va asteptati, de Huawei. El se bazeaza pe patru nuclee Cortex A53 la 2.36 Ghz si pe alte patru nuclee Cortex A53 la 1.7 Ghz. Alaturi de acest procesor, Honor WaterPlay are o placa video buna, asa cum este Mali T830-MP2 GPU. Tableta primeste certificare IP67, adica este rezistenta la contactul cu apa si praful. Teoretic, n-ar avea nevoie de o husa pentru tableta, dar niciodata sa nu spui, niciodata. Mai ales ca exista destule modalitati prin care chiar si cele mai rezistente device-uri se pot strica.

Honor WaterPlay

4GB a dedicat Honor memoriei RAM a modelului Honor WaterPlay plus o capacitate nativa de stocare a datelor de 64 sau 128 GB. Pentru ambele versiune, producatorul asigura posibilitatea de extindere a memoriei pana la 256 GB via slot pentru carduri microSD.

Pe Honor WaterPlay ruleaza Android 8.0 Oreo, un sistem de operare peste care producatorul a aplicat interfata celor de la Huawei, EMUI 5.1. Sectorul foto este unul promitator pentru o tableta accesibila ca pret. Avem o camera duala pe spate, cu senzori de 13 si 2 megapixeli, apertura f/2.2 si f/2.4. Frontal, tableta are o camera foto de 8 megapixeli cu apertura f/2.0.

Honor Water Play

Dimensiunile lui Honor WaterPlay mi se par potrivite. Tableta cantareste 465 de grame si are o grosime de 7.8 milimetri. Inaltimea sa ajunge la 248 milimetri, iar latimea la 173 milimetri. Honor WaterPlay suporta 4G LTE si vine gata echipata cu WiFi 802.11 ac, bluetooth 4.2 si GPS. Bateria sa are o capacitate de 5.100 de miliamperi si vine cu tehnologie de incarcare rapida.

Pret Honor WaterPlay

Noul Honor WaterPlay de 8-inch poate fi achizitionat pe culori precum auriu si arginitiu si costa 217 dolari. Pretul este valabil pentru versiunea de 64 GB. Versiunea de 128 GB costa 261 de dolari. Ambele preturi mi se par destul de bune pentru ceea ce ofera WaterPlay. Tableta arata bine, se misca bine si vine in plus cu acest IP rating care-i creste putin cota si automat si interesul in jurul ei.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Honor
Product Name
Honor Water Play
Price
$ 217