Stiri

Final de eră pentru seria Note de la Samsung? Gigantul din Coreea de Sud vrea să oprească producția cunoscutei serii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Foarte cunoscută și populară printre fanii companiei și nu numai, seria Note de la Samsung ar putea ajunge la un final de eră neașteptat. Presa internațională scrie că gigantul sud-coreean se gândește să oprească această serie de la producție. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Samsung oprește seria Note. Producția și vânzarea Galaxy Note 20 și 20 Ultra, de asemenea, oprită

Seria Samsung Galaxy Note a fost una dintre cele mai populare serii de smartphone-uri din întreaga lume. Nu este folosită doar de profesioniști, ci este și o serie care este folosită de o mulțime de entuziaști la nivel global. Cu toate acestea, mai multe informații recente din presa internațională sugerează acum că Samsung a plănuit să renunțe la seria Note din gama sa de smartphone-uri.

Această informație provine dintr-o publicație coreeană foarte cunoscută, numită „ETNews”, conform căreia Samsung a exclus seria Galaxy Note din planul său anual de produse pentru smartphone-uri din 2022. Mai mult, informația celor de la ”ETNews” menționează, de asemenea, că producția și vânzarea ultimelor Galaxy Note 20 și 20 Ultra unitățile vor fi, de asemenea, oprite.

Samsung a produs încă 3,2 milioane de unități din seria Galaxy Note 20 pentru a satisface cererea existentă, cu toate acestea, producția va fi oprită complet de anul viitor. ETNews menționează că motivul din spatele dispariției seriei Galaxy Note este legat de vânzările crescute din zona noilor dispozitive pliabile.

În plus, publicația spune că Samsung a livrat 12,7 milioane și 9,7 milioane de unități din seria Galaxy Note în 2019, respectiv 2020. Pe de altă parte, compania plănuiește să vândă anul viitor aproximativ 13 milioane de unități pentru seria Galaxy Z, o cifră care devine un adevărat obiectiv pentru cunoscutul producător asiatic.

Samsung a început deja planificarea modului în care va înlocui seria Note. A adăugat deja suportul pentru S-Pen în Galaxy S21 Ultra, care este elementul principal al ceea ce face ca un dispozitiv Note să fie integrat în această gamă. Randările pentru seria Galaxy S22 arată că poate fi adevăratul succesor al seriei Galaxy Note 20 datorită unui slot dedicat pentru carcase pentru S-Pen, împreună cu un design în formă de Note 20 Ultra.