Stiri

Facebook Messenger iti va permite sa-ti adaugi prietenii in apeluri de grup

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Facebook scoate la suprafata un update care permite utilizatorilor sa-si adauge prietenii in conversatiile de grup, audio si video. La ora redactarii acestui articol, pentru a conversa in grup pe Facebook Messenger, trebuie inca sa te deconectezi dintr-o convorbire curenta, pentru a putea incepe o alta conversatie din inbox.

Facebook Messenger(1)

Dar, prin noul update, vei putea practic sa transformi totul intr-un one-on-one video chat sau chiar intr-un chat de grup, audio sau video, fara a intrerupe conversatia pe care o porti la acel moment.

In timpul apelului, pur si simplu apesi butonul „add person” si alegi pe cine vrei sa adaugi in conversatia ta. Foarte important: Facebook pastreaza si filtrele si efectele, chiar si pentru aceste sesiuni de video calling in grup. Odata ce conversatia ta in grup pe Facebook Messenger s-a incheiat, vei putea pastra grupul respectiv si pentru alte viitoare conversatii in rubrica inbox.

„We just made it easier to add more friends and family to your Facebook Messenger audio and video chats”

Facebook incearca astfel sa ofere utilizatorilor sai sansa la si mai multa interactiune video. Faptul ca pe Facebook Messenger se va putea conversa intre mai multi utilizatori (video sau audio) fara sa fie nevoie sa intrerupi o conversatie inseamna inca un pas inainte facut de aceasta aplicatie, din ce in ce mai utilizata.

Aproape ca cea mai mare retea de socializare din lume cauta sa te aduca impreuna cu prietenii tai (rudele tale) ca si in viata reala, optiune extrem de importanta, mai ales daca va desparte o distanta destul de mare.

Aceasta optiune (update) devine disponibila pe Android si iOS peste tot in lume. Noua versiune de Facebook Messenger poate fi downloadata din Google Play Store sau App Store direct. Desigur, daca setarile telefonului tau sunt pe „automatic”, update-ul Facebook Messenger se va realiza aproape sigur, automat.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes