Stiri

WOW! Energizer Power Max P18K Pop, un telefon cu baterie de 18.000 mAh

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cu siguranta, problema bateriei se pune la multe dintre telefoanele pe care le gasim astazi pe piata. Cei de la Energizer, recunoscuti pentru felul in care isi calibreaza telefoanele pentru o autonomie ideala, sunt gata de o noua provocare: primul telefon cu baterie de 18.000 mAh. Cum arata, ce propune la nivel de configuratie si ce pret va avea, aflam si noi in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Energizer Power Max P18K Pop: telefon cu baterie de 18.000 mAh

Noul Energizer Power Max P18K Pop a fost deja confirmat de catre producator. Device-ul este un telefon de tip hybrid dual SIM si va avea o grosime de nu mai putin de 18 milimetri. Firesc, pentru ca in interiorul sau se ascunde o baterie gigantica.

In alta ordine de idei, Energizer Power Max P18K Pop este un telefon care se va baza pe un ecran de tip IPS LCD in 16 milioane de culori, cu diagonala de 6.2-inch si un raport ecran-corp de 83.8%. Rezolutia ecranului merge pana la 2280 x 1080 pixeli, iar aspectul acestuia este unul modern, format 19:9. Conform site-ului GSMArena, ecranul lui Energizer Power Max P18K Pop va avea o densitate a pixelilor de 407 ppi.

Asa cum ii spune si denumirea, device-ul impresioneaza la nivel de autonomie. In denumirea oficiala a telefonului gasim acel „18K”, care in traducere libera inseamna 18 mii. Powe Max P18 Pop va rula din fabrica Android 9.0 Pie si se va baza pe un procesor MediaTek Helio P70, un chipset fabricat pe un proces tehnologic de 12 nanometri cu patru nuclee Cortex A73 de 2.0 Ghz la bord si alte patru nuclee Cortex A53 de 2.0 Ghz. Placa video este un model Mali G72 MP3.

Device-ul va fi sustinut de o memorie RAM de 6 GB si va avea o capacitate nativa de stocare a datelor de 128 GB. Pe partea din spate, Energizer Power Max P18K Pop va avea un sistem triple camera, cu un senzor principal de 12 megapixeli si alti doi senzori secundari de 5, respectiv 2 megapixeli. Si camera pentru selfie-uri, pozitionata pe partea din fata, are o compozitie complexa. Ea include un senzor de 16 megapixeli si un al doilea senzor de 2 megapixeli. Ambele camere foto pot filma in format Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera frontala este asezata pe un mecanism de tip slide si poate fi ascunsa.

Energizer Power Max P18K Pop poate juca si rol de powerbank si beneficiaza de tehnologie de incarcare rapida pe 18W. Include senzori utili precum accelerometru, gyro, senzor de proximitate si compass. Conform presei chineze va fi livrat pe culorile negru si albastru, iar pretul sau va fi de aproximativ 400 de dolari. Vom reveni si noi cu alte informatii despre Energizer Power Max P18K Pop in perioada urmatoare.

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 3 votes
Brand Name
Energizer
Product Name
Energizer Power Max P18K Pop