Stiri

CONFIRMAT | Specificatii Samsung Galaxy A50 – detalii si informatii

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Cei de la Samsung se lauda cu noua lor serie Galaxy M. Deja au scos pe piata telefoanele Samsung Galaxy M10 si Samsung Galaxy M20, iar primele detalii despre Samsung Galaxy M30 au iesit la suprafata in mediul online. Cel mai puternic producator de telefoane din Asia nu renunta insa la Seria A, iar presa de specialitate scrie despre lansarea inevitabila a modelului Samsung Galaxy A50. Despre acest device, avem si noi detalii in cele ce urmeaza.

Specificatii Samsung Galaxy A50

Cu o lansare programata in viitorul nu foarte indepartat, Samsung Galaxy A50 este gata sa faca fata concurentei din zona mid-range.

Noul terminal al companiei Samsung este pregatit din fabrica, cu un sistem de operare Android 9.0 Pie, customizat cu interfata One UI. Ecranul sau va avea o diagonala de 6.4-inch cu rezolutie 2340 x 1080 pixeli si un aspect 19.5:9.

Sub capota va fi asezat procesorul Samsung Exynos 9610, un octa-core bazat pe nuclee de 2.3 Ghz. Acest procesor va fi asociat cu memorii RAM de 4 si 6 GB, dar si cu diferite versiuni de stocare a datelor, de la 64 GB pana la 128 GB. Nu lipseste nici slotul pentru carduri microSD, care va permite extinderea memoriei native a telefonului la 512 GB.

Device-ul se va baza pe o baterie de 4.000 de miliamperi cu alimentare prin port USB de tip C la 15 W. Presa chineza scrie ca device-ul va avea 7.7 milimetri grosime si o inaltime de 158.5 milimetri.

Sectorul foto se anunta unul atractiv din multe puncte de vedere. Camera frontala a telefonului va avea o rezolutie de 25 megapixeli cu apertura f/2.0. Pe de alta parte, camera principala va avea la bord un senzor de 25 megapixeli cu autofocus si apertura f/1.7, un al doilea senzor de 5 megapixeli (fixed focus) cu apertura f.2/2 si un al treilea senzor de imagine de tip ultrawide, cu rezolutie de 8 megapixeli si apertura f/2.4.

In testele single – core din GeekBench acest device a obtinut un scor de 1615 puncte, in vreme ce in testele multi – core, scorul obtinut de Samsung Galaxy A50 a fost de 4380 de punctet

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Samsung
Product Name
Samsung Galaxy A50