Stiri

OFICIAL | Specificatii tehnice UMIDIGI S3 Pro, pret de achizitie, detalii si primele pareri

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Chinezii de la UMIDIGI au lansat pe finalul anului trecut smartphone-ul UMIDIGI F1 despre care poti citi detalii si pe blogul nostru. Compania este gata de prima lovitura din acest an, iar noul UMIDIGI S3 Pro pare si el la un pas de lansarea oficiala. Producatorul a lansat un prim teaser video oficial, iar device-ul arata spectaculos. Avem si noi detalii despre acest telefon, in cele ce urmeaza. Pentru inceput, mai jos aveti teaser-ul UMIDIGI S3 Pro lansat chiar de catre compania producatoare.

Specificatii tehnice UMIDIGI S3 Pro

UMIDIGI cauta solutii pentru a-si imbunatati gama de telefoane din toate punctele de vedere. Un prim punct de plecare in acest an va fi smartphone-ul UMIDIGI S3 Pro, un device care prinde contur din ce in ce mai tare.

Noul flagship al celor de la UMIDIGI se bazeaza pe performantele camerelor foto, durata de viata a bateriei terminalului, dar si performanta generala a telefonului. De remarcat ca UMIDIGI S3 Pro vine cu un design modern, in care se evidentiaza constructia din sticla si ceramica, o demonstratie a ideii de „luxury” in jurul careia se invarte aspectul telefonului.

Intr-un video postat pe retelele de socializare si pe site-ul Indiegogo chiar de catre micutul producator chinez, compania arata si cateva dintre specificatiile atractive ale noului sau flagship.

UMIDIGI S3 Pro

Sare in evidenta, inainte de toate, una dintre specificatiile bomba pe care le gasim in compartimentul foto. UMIDIGI S3 Pro este unul dintre primele telefoane din lume care ofera un senzor principal de 48 megapixeli marca SONY, un model IMX586 CMOS, superior din punct de vedere al claritatii si nivelului de detaliu, oricarui alt senzor folosit de telefoanele UMIDIGI pana acum. Acest senzor dubleaza performanta telefonului in conditii de iluminat scazut!

Exista si un al doilea senzor foto atractiv (de tip telephoto), care permite noului model UMIDIGI S3 Pro sa beneficieze de un zoom optic x2, asigurand totodata si accesul la „efectul bokeh” atat de dorit in ultima vreme. Camera frontala a lui UMIDIGI S3 Pro se anunta de asemenea una spectaculoasa. Flagshipul vine cu un selfie-shooter de 20 de megapixeli.

Sub capota noului telefon UMIDIGI S3 Pro gasim un procesor puternic de la MediaTek. Este vorba despre Helio P70, un chipset cuplat de catre producatorul chinez cu 6GB RAM si 128 GB dedicati stocarii de date. Acesta este un octa-core construit pe o tehnologie de 12 nm cu patru nuclee Cortex A-73 de 2.5 ghz si alte patru nuclee mai mici, Cortex A-53, de 2 Ghz. Placa video a acestei platforme va fi Mali G72 MP4 GPU. Remarcabila si atractiva va fi si baterie de 5150 miliamperi pe care o pregateste UMIDIGI pe nou sau terminal. Fara indoiala, aceasta va asigura minim o zi de autonomie viitorilor utilizatori.

UMIDIGI S3 Pro (2)

Ecranul de pe UMIDIGI S3 Pro are 6.3-inch si vine cu o rezolutie Full HD + cu tehnologie LTPS. Display-ul va avea decupaj de tip waterdrop. S3 Pro ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie, un sistem de operare curat, care asigura un plus de calitate din punct de vedere software pentru noul model UMIDIGI S3 Pro.

Tinand cont de pretul pe care il anunta producatorul (aproximativ 250-270 de dolari), modelul UMIDIGI S3 Pro este unul atractiv, care poate fi considerat o solutie mai accesibila ca pret a unor telefoane ca Honor View 20 sau Huawei Nova 4.

Summary
product image
Aggregate Rating
3 based on 1 votes
Brand Name
UMIDIGI
Product Name
UMIDIGI S3 Pro