Stiri

Detalii Xiaomi Mi Mix 2S » specificatii tehnice posibile, pret si disponibilitate

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Xiaomi Mi Mix 2S, tot ceea ce trebuie sa stii despre el » Este fara indoiala, unul dintre cele mai asteptate terminale din acest debut de an. Cu un caracter usor revolutionar, specificatii puternice, un aspect spectaculos si sperante mari din partea producatorului, Mi Mix 2S se apropie cu pasi repezi de o prezentare mult asteptata.

Xiaomi Mi MIX 2s (2)

Terminalele lor atractive si avantajoase ca pret incep sa se indrepte incet-incet spre Europa. Xiaomi spera ca anul acesta sa ajunga inclusiv in Statele Unite, iar noul Xiaomi Mi Mix 2S ar putea fi unul dintre dispozitivele destinate sa-i impresioneze pe americani. Si are sanse bune! Vorbim despre unul dintre putinii producatori din China care nu cauta sa copieze Apple si sa lanseze nenumarate replici de iPhone X sau telefoane „premium” inspirate din design-ul americanilor.

Citeste Xiaomi Mi Mix 2S review si hands-on pe blogul nostru

Xiaomi are propria linie si continua sa se foloseasca pe acest sector high-end de propria imaginatie. Despre urmasul lui Mi Mix 2, adica noul Xiaomi Mi Mix 2S si tot ceea ce trebuie sa stim despre el, discutam in cele ce urmeaza.

Teaser video Xiaomi Mi Mix 2s

Concept si design Xiaomi Mi Mix 2S

Cei de la DigitalTrend au descris compania perfect: „pushing out groundbreaking designs”. Pentru ca fara indoiala, acesta capitol este unul dintre capitolele la care Xiaomi a impresionat puternic in ultimii ani. Minunatul bezel-less pe care compania este pregatita sa-l scoata la inaintare are un design diferit de marea majoritate a telefoanelor anuntate in aceasta perioada a anului.

Nu avem un senzor de amprenta vizibil nici pe fata nici pe spate, semn ca Xiaomi Mi Mix 2S ar putea avea acest senzor sub ecran. Anumite surse sustin si ca terminalul va avea tehnologie de recunoastere faciala, insa foarte probabil telefonul nu va beneficia de ambele. Parca am fi indemnati sa credem mai mult in varianta recunoasterii faciale, o tehnologie mult mai des intalnita in zilele noastre.

Xiaomi Mi MIX 2s

Ecranul de pe Xiaomi Mi Mix 2S este superb. Avem o diagonala de 5.99 inch, ceea ce nu poate fi o surpriza cand vine vorba de Xiaomi. Este probabil putin mai larg decat cel de pe Galaxy S9. Constructia telefonului de altfel se va baza pe sticla, mai ales ca cei de la XDA Developers ne anunta ca tehnologia wireless nu va lipsit de pe Mix 2S. Totodata, camera sa frontala va fi vizibila de acum in coltul din dreapta sus (ceea ce reprezinta o premiera) permitand astfel utilizatorilor sa controleze toate laturile display-ului. Arata absolut impresionant, prin simplul fapt ca telefonul aproape ca nu are niciun colt evident pe ecran. Xiaomi Mi Mix 2S va fi foarte probabil telefonul cu cel mai mare raport ecran-corp de pe piata si primul Xiaomi cu incarcare wireless, doua motive in plus pentru a starni cu adevarat un interes deosebit in jurul sau.

Specificatii Xiaomi Mi Mix 2S

Un capitol de asemenea impresionant. Se asteapta ca Xiaomi Mi Mix 2S sa fie incredibil de puternic pentru un telefon venit din China pe alta filiera decat Huawei. Device-ul va rula Android 8.0 Oreo direct din fabrica si va fi echipat cu cel mai puternic procesor de pe Android in acest an, Qualcomm Snapdragon 845.

Xiaomi Mi Mix 2S imagini

Anumite surse anunta ca Mi Mix 2S ar putea imprumuta chiar si el bretonul iPhone X

Xiaomi Mi Mix 2S in AnTuTu » Nu mai putin de 8 GB RAM a pregatit Xiaomi pentru capitolul memorie, in timp ce la nivel de stocare de date, Mi Mix 2S se va baza pe 256 GB. Intr-o imagine pe Weibo, preluata de site-ul GSMArena, Xiaomi Mi Mix 2S a scos un exceptional scor de „273.741” puncte in AnTuTu.

Asta il duce undeva mult peste Galaxy Note 8, care obtinuse anul trecut „doar” 167.946 de puncte. Si da, peste Apple iPhone X si al sau A11 Bionic, care a obtinut „doar” 222.462 puncte. Daca acesta este intr-adevar scorul benchmark, inseamna ca Xiaomi Mi Mix 2S va fi extrem, extrem de puternic.

Toata aceasta putere va fi asimilata de o baterie de 3.400 de miliamperi. Suna a capacitate generoasa, dar tinand cont de capacitatea telefonului si de puterea si dimensiunea ecranului, mie personal mi se pare destul de ciudata. Ne asteptam ca aceasta baterie sa nu asigure mai mult de o zi de autonomie in conditii de utilizare normala.

Modulul foto pe Xiaomi Mi Mix 2S

Se pare ca Xiaomi face saltul spre realitate augmentata pe noul Xiaomi Mi Mix 2S. Camera descoperita si prezentata in exclusivitate de cei de la XDA Developers, descrie prezenta inteligentei artificiale pe noul device. Telefonul va permite Google ARCore, insa in materie de specificatii foto, ramane de vazut cat de adevarate vor fi cele care au aparut in presa.

Doi senzori de 12 megapixeli pe spate cu zoom optic si un sistem dual-camera foarte avansat pentru gama de telefoane MIX si o camera frontala , cu rezolutie probabil de 8 megapixeli.

Xiaomi Mi MIX 2s foto

Aici va fi plasata camera foto frontala a device-ului

Cu detalii si informatii complete despre Xiaomi Mi Mix 2S vom reveni in perioada urmatoare. In Romania device-ul ar putea costa in jur de 600 de euro (2500-2700 RON), un pret extrem de avantajos.

Specificatii asteptate Xiaomi Mi Mix 2S

– ecran Full Screen, 5.99″
– procesor Snapdragon 845, Qualcomm
– memorie RAM: 8GB
– memorie ROM: 256 GB
– baterie: 3.900 mAh
– camera foto dual de 12+12 MP cu zoom optic
– camera frontala cu Face ID

Summary
Detalii Xiaomi Mi Mix 2S » specificatii tehnice posibile, pret si disponibilitate
Article Name
Detalii Xiaomi Mi Mix 2S » specificatii tehnice posibile, pret si disponibilitate
Description
Tot ceea ce trebuie sa stii despre spectaculosul Xiaomi Mi Mix 2S inainte de lansare: pret, specificatii tehnice posibile, disponibilitate
Author
Publisher Name
Catmobile
Publisher Logo