Reviews, Stiri

Oppo R15 Dream Mirror Edition » pret, specificatii tehnice, pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Zilele trecute v-am scris despre lansarea oficiala a flagship-ului mid-range, Oppo R15. Odata cu el, compania din China a lansat si modelul Oppo R15 Dream Mirror Edition, un device cu specificatii destul de similare, despre care vom discuta si noi in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Oppo R15 Dream Mirror Edition

Oppo R15 Dream Mirror Edition specificatii

Primele pareri Oppo R15 Dream Mirror Edition

Anuntat in urma cu cateva zile, Oppo R15 Dream Mirror Edition seamana izbitor la capitolul design cu partenerul sau de gama. Device-ul cantareste 174 de grame (bateria inclusa) si are o grosime de 7.5 milimetri. In inaltime, Oppo R15 Dream Mirror Edition atinge 155.1 milimetri, iar latimea sa ajunge la 75.2 milimetri.

Oppo R15 Dream Mirror Edition

Terminalul celor de la OPPO se bazeaza pe un ecran AMOLED capacitive touchscreen, cu diagonala de 6.28 – inch si rezolutie Full HD+, adica 2280 x 1080 pixeli. Ecranul in 16 milioane de culori are o densitate a pixelilor de 402 pixeli per inch si este protejat de Corning Gorilla Glass 5. Acest AMOLED este anuntat de producator ca fiind scratch resistant.

Sub capota, Oppo R15 Dream Mirror Edition vine cu un procesor octa-core care atinge o viteza maxima de 2 Ghz. Este vorba despre puternicul chipset Snapdragon 660, cuplat de OPPO cu 6 GB memorie RAM si 128 GB memorie ROM. Capacitatea de stocare a datelor poate fi extinsa pana la 256 GB. Terminalul beneficiaza de senzor de amprente montat pe partea din spate, dar si de senzor de proximitate, accelerometru, senzor de lumina ambientala, gyroscop si comapss.

Oppo R15 Dream Mirror Edition ruleaza din fabrica Android 8.0 Oreo customizat cu interfata in-house ColorOS 4.0.

In compartimentul foto, modelul se remarca printr-un setup echilibrat si puternic. Avem 20 de megapixeli pe camera selfie, si o combinatie de senzori de 16 si 12 megapixeli (dual camera) pe spate. Aceasta camera principala poate filma la rezolutie 2160p cu 30 de cadre pe secunda, 1080p cu 60 de cadre pe secunda sau 720p cu 120 cadre pe secunda.

Oppo R15 Dream Mirror Edition (2)

Device-ul este hybrid Dual SIM si este echipat cu port USB Type C cu OTG. Avem A-GPS si GPS plus Wi-Fi in standardele a/b/g/n/ac. Nu lipsesc optiunile Wi-Fi Direct, Wi-Fi Display, Dual Band sau Wi-Fi Hotspot. Acumulatorul este de tip non-removable (lithium-polymer) de 3.365 miliamperi. Pretul de achizitie al acestui telefon este de 520 de dolari.

Comparatie Oppo R15 vs Oppo R15 Dream Mirror Edition

Device-ul Oppo R15 Dream Mirror Edition vine cu procesor Snapdragon care teoretic ar trebui sa ofere o performanta superioara chipset-ului Helio P60 de la MediaTek. Ambele terminale ruleaza Android Oreo din fabrica, insa Oppo R15 Dream Mirror Edition sta putin mai bine la capitolul dotari foto. Acest device este totodata mai usor, dar si mai putin slim decat modelul standard. In rest, majoritatea specificatiilor plus aspectul general al telefoanelor sunt identice. Cu un plus la nivel de tehnologie bluetooth, acolo unde Dream Mirror Edition aduce cea mai recenta versiune, bluetooth v5.0.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
OPPO
Product Name
Oppo R15 Dream Mirror Edition