Stiri

Pete Lau a confirmat data de lansare pentru OnePlus 6

Home  »  Stiri

Jean Codreanu

acum 4 ani

Al doilea trimestru al acestui an va aduce lansarea oficiala a handset-ului OnePlus 6, anunta CEO-ul companiei de nisa din China, Pete Lau: „Daca se va naste oportunitatea ideala pentru noi, vom fi foarte bucurosi sa discutam cu operatorii din Statele Unite” a explicat de asemenea intr-un interviu acordat la Bellagio cu ocazia CES 2018, cel mai important om din OnePlus.

Detalii oficiale despre OnePlus 6 via Pete Lau, CEO-ul companiei

Astazi, in cadrul unui interviu acordat pentru cei de la CNET, Pete Lau, CEO-ul companiei de nisa OnePlus a confirmat ca viitorul flagship va incorpora procesorul Snapdragon 845. Odata cu lansarea acestui chipset de la Qualcomm, s-a vehiculat si faptul ca aceasta va fi platforma pe care compania OnePlus a ales-o pentru a o include in viitoarea configuratie a navei sale amiral, OnePlus 6. Informatie care se confirma, dupa ce Pete Lau a afirmat oficial acest lucru in interviul pentru CNET.

OnePlus 6

„Am ales acest procesor, pentru ca nu exista o alta varianta mai buna” a explicat Lau, care n-a oferit insa numele viitorului flagship al producatorului, chiar daca toata lumea se asteapta ca acesta sa fie OnePlus 6, tinand cont de tiparul firmei.

Exista insa si vesti proaste pentru fanii acestui producator, intrucat Pete Lau n-a confirmat daca OnePlus va mai lansa sau nu un al doilea model in acest an, dupa patternul OnePlus 3T si OnePlus 5T. Co-Fondatorul companiei de nisa, Carl Pei, a afirmat de asemenea in urma cu cateva saptamani ca momentan, oficialii OnePlus, nu s-au hotarat daca vor lansa un urmas pentru OnePlus 6 in acelasi an.

In schimb, se pare ca mai marii companiei s-au hotarat sa lanseze varful de gama din 2018 si prin intermediul operatorilor din Statele Unite. In scurt timp, acestia ar putea deschide discutiile cu diverse companii de profil din SUA, tara unde OnePlus are un succes neasteptat de mare. Abia intrata pe aceasta piata, compania din China a reusit sa obtina vanzari impresionante cu modelul OnePlus 5 in 2017, detaliu care certifica dorinta celor doi fondatori, Carl Pei si Pete Lau, de a se axa si mai mult pe piata americana, o piata „aproape interzisa” oricarui alt producator asiatic, inclusiv Samsung.

Desi OnePlus este inca o companie destul de mica, aceasta firma traieste din „momentum”. La fel ca si in 2016 cu OnePlus 3 si 3T, in 2017, chinezii s-au bucurat de aprecierea americanilor cu modelele OnePlus 5 si OnePlus 5T. Poate si din acest motiv, Maribel Lopez, analist la Lopez Research crede ca „OnePlus va aduce in 2018 atat OnePlus 6 cat si OnePlus 6T, pentru ca americanii isi doresc asta”.

Pana una-alta, Lau a confirmat ca modelul OnePlus 6 va fi lansat in al doilea trimestru al anului, ceea ce inseamna ca intr-adevar se confirma faptul ca nava amiral a companiei va fi lansata in luna iunie. Pentru detalii despre designul OnePlus 6 sau specificatiile OnePlus 6 puteti consulta celelalte articole de pe blogul nostru.

Top 6 schimbari pe care ne dorim sa le vedem pe noul OnePlus

  1. Ecran Quad HD
  2. Slot micro SD
  3. Under screen Fingerprint Scanner (senzorul in ecran)
  4. Water Resistance (certificare IP)
  5. O baterie ceva mai mare
  6. Un sistem audio ceva mai puternic
Summary
Article Name
Pete Lau a confirmat data de lansare pentru OnePlus 6
Description
CEO-ul companiei OnePlus, Pete Lau, a confirmat intr-un inteviu acordat celor de la CNET, data de lansare a flagshipului OnePlus 6
Author
Publisher Name
Catmobile