Stiri

OnePlus 6 » detalii despre design si concept

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Mai putin de doua luni au trecut de la lansarea oficiala a modelului OnePlus 5 si presa deja analizeaza impactul si conceptul viitorului model, OnePlus 6, la care se spune ca cei de la OnePlus deja lucreaza. Daca detii deja modelul lansat in acest an si cauti huse OnePlus 5 poti profita de reducerile de pe site-ul nostru!

OnePlus 6 design si concept

Noul OnePlus 5 pare dezavantajat in acest moment de design-ul sau oarecum normal si destul de lipsit de originalitate. Chiar daca a fost unul dintre cele mai bine primite telefoane din 2017, modelul din acest an sufera la capitolul estetic, crede presa din Asia.

In acest sens, specialistii au analizat posibilitatile de concept ale viitorului OnePlus 6, iar lucrurile intr-adevar par sa se anunte promitoatoare. Primul detaliu pe care il veti putea observa in clipul de mai jos se leaga de faptul ca terminalul ar putea avea camerele duale aliniate vertical. Camerele de pe modelul actual sunt aliniate pe orizontala, ceea ce face ca OnePlus 5 sa semene si mai mult cu iPhone 7 Plus. Conform zvonurilor de pe piata, OnePlus 6 va avea o camera foto duala de 25 de megapixeli cu dual LED.

Cea mai importanta schimbare insa de pe OnePlus 6 va fi conceptul display-ului. Asa cum arata imaginile din clipul de mai sus, modelul va avea un ecran bezel-less! Partea de sus a dispozitivului va incorpora un scanner de tip retina. Ecranul se anunta a avea ao diagonala de 5.5 inch si va fi un full-screen AMOLED.

Camera frontala a terminalul va avea de asemenea LED Flash si – o veste buna pentru amatorii de selfie-uri – un senzor de imagine de 16 megapixeli.

La fel de interesant este si faptul ca terminalul va beneficia de un senzor de amprente integrat in ecran. Nu se stie exact cat de reale sunt aceste detalii, dar aproape sigur, de aceasta data, varful de gama de la OnePlus va avea certificare IP (cel mai probabil IP68).

In materie de specificatii, OnePlus 6 va veni cu Android 8.0 Oreo, o baterie de 4000 mAh cu incarcare de tip wireless si aceeasi memorie de 8 GB RAM. Smartphone-ul se va schimba din punct de vedere al aspectului, dar va incorpora tot un procesor de tip Snapdragon de la Qualcomm, cel mai probabil chipset-ul dedicat navelor amiral din 2018.

Summary
OnePlus 6 » detalii despre design si concept
Article Name
OnePlus 6 » detalii despre design si concept
Description
Au aparut deja in presa de specialitate primele detalii despre conceptul si design-ul viitorului OnePlus 6