How To

Cum poți adăuga muzică la postările tale de pe Instagram

Home  »  How To

catmobile

acum 2 ani

Instagram testează în prezent o nouă funcție pentru a le permite utilizatorilor să adauge muzică la postările lor de feed. Se întâmplă asta în India, Brazilia și Turcia.

Cum poți adăuga muzică la postările tale de pe Instagram

Platformă de partajare a fotografiilor deținută de meta, Instagram adaugă acum o nouă funcție care permite utilizatorilor să adauge muzică la postările lor din feed. Această funcție va fi disponibilă în compozitorul de feed Instagram din aplicație.

Cei de la Instagram au reacționat în urma acestor informații și au anunțat care este dorința lor în privința acestei actualizări: „Muzica joacă un rol esențial în a le permite oamenilor să partajeze, să se conecteze și să se exprime pe Instagram. Cu acest test, Instagram speră să ofere comunității sale o modalitate de a adăuga o coloană sonoră fotografiilor din Feed, așa cum o pot face deja cu Reels și Stories. Dacă un utilizator dă clic pe melodie, va fi direcționat către o pagină audio care prezintă toate postările din Feed care au folosit acel cântec”. a explicat compania.

Începând din această perioadă, Instagram testează această funcție cu un procent mic de utilizatori ai platformei din trei țări, inclusiv India. Brazilia și Turcia sunt celelalte două țări, unde această caracteristică va fi testată mai întâi. Conform Instagram, această nouă funcție se va extinde în alte regiuni pe baza feedback-ului utilizatorilor în testul beta.

Prin această nouă caracteristică oferită de platformă, practic acum se poate adăuga muzică la postările utilizatorilor prin feed-ul direct de pe smartphone. Utilizatorul va merge la o pagină audio după ce atinge melodia. Acolo vor vedea toate postările de feed folosind aceeași melodie.

După cum știm, Instagram are deja Instagram Stories și Reels pentru a adăuga muzică. Dar cu această nouă caracteristică, compania extinde utilizarea muzicii în postările de feed, un detaliu pe care se pare că mulți utilizatori și l-au dorit. Oficialii companiei s-au pliat pe dorința utilizatorilor și încearcă să adauge încă o actualizare importantă platformei. Poveștile Instagram apar doar 24 de ore. Pe de altă parte, postările de feed Instagram sunt permanente dacă nu sunt șterse. Aflăm și noi, în cele ce urmează, cum poți adăuga muzică la postările tale de pe Instagram

Iată cum poți adăuga muzică la postările tale de pe Instagram

Pasul 1: Încărcați o fotografie în feed ca în procesul standard obișnuit

Pasul 2: Faceți clic pe Adăugați muzică

Pasul 3: Atingeți-l și căutați anumite melodii în câmpul „Căutare” sau căutați muzică în secțiunile „Trending” sau „Pentru tine” ale promptului

Pasul 4: Selectați o melodie pe care doriți să o adăugați și selectați durata clipului

Pasul 5: Selectați durata clipului și alegeți durata pe care doriți să o includeți

Pasul 6: Faceți clic pe „Terminat” și distribuiți postarea dvs

Chiar dacă momentan actualizarea nu este oficială la nivel global, ai aflat cum poți adăuga muzică la postările tale de pe Instagram și vei fi pregătit pentru atunci când Instagram face actualizarea mult așteptată.