Stiri

Specificații tehnice posibile pentru Samsung Galaxy A73. Ce preț ar urma să aibă handsetul

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Au apărut primele informații importante de viitorul smartphone Galaxy A73 de la Samsung. Mai mult există detalii și despre prețul posibil de achiziție al telefonului. Mai multe, în cele ce urmează.

Specificații tehnice posibile pentru Samsung Galaxy A73. Cât ar urma să coste noul dispozitiv

Ne pregătim cu pași repezi de lansarea noului Samsung Galaxy A73, anunță presa internațională. Potrivit unor informații venite de la un cunoscut tipster din domeniu, Galaxy A73 este foarte aproape de o lansare oficială.

Viitorul smartphone Samsung poartă numele de Samsung Galaxy A73, un telefon despre care au apărut deja primele informații importante în mediul online. Se pare că smartphone-ul va fi lansat în India pțnă la finalul anului, iar mai nou, un celebru tipster a anunțat și cât va costa dispozitivul.

Zoutons, în parteneriat cu Steve Hemmerstoffer (@OnLeaks) a dezvăluit că Samsung Galaxy A73 se va lansa probabil în India în această lună. Potrivit sursei citate, noul smartphone de la Samsung va avea un preț de 32.999 de rupii indiene, echivalentul a aproximativ 2000 de lei.

În ceea ce privește zona specificațiilor tehnice, se pare că telefonul va avea un afișaj perforat cu decupajul plasat în centrul de sus. Telefonul pare să aibă o configurație cu patru camere în spate, care va include probabil un senzor principal de 108 megapixeli. Va lipsi însă mufa audio de 3,5 mm.

În configurația dispozitivului există, de asemenea, o grilă pentru difuzoare, precum și un port USB Type-C în partea de jos. Se spune că Galaxy A73 măsoară 163,8 mm înălțime și 76 mm lățime. Terminalul va avea o grosime de 7,6 mm care va ajunge la 9,3 mm dacă includem și denivelarea camerei din spate. De asemenea, potrivit informațiilor din presa internațională, Samsung Galaxy A73 va fi disponibil în două opțiuni de culoare – Negru și Auriu.

Pe de altă parte, compania se pregătește și de lansarea modelului Samsung Galaxy A53 5G. Găsești mai multe detalii despre acest model pe blogul nostru. Dacă ești interesat să cumperi huse Samsung pentru telefonul tău, verifică oferta noastră.