Stiri

Cubot P20 scapa in presa: ecran de 6.18″ FHD+, aspect 19:9 si „breton”

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa Cubot X18 si modelul de buget Cubot R11, compania chineza se pregateste sa lanseze oficial un device mult mai atractiv, care va imbraca haine de flagship. Modelul Cubot P20 a scapat in presa chineza inainte de lansarea oficiala si vine cu o configuratie atractiva pentru un pret de achizitie decent. Avem detalii, in cele ce urmeaza.

Cubot P20 specificatii tehnice si detalii oficiale

Aspectul 18:9 a fost un trend in 2017, dar incet, incet, pare sa devina istorie. Realizezi asta cand un producator mic din China precum Cubot, pare aproape sa lanseze oficial un flagship cu ecran 19:9.

Modelul Cubot P20 va incorpora un astfel de display, cu diagonala generoasa si „breton” de tip iPhone X. Modelul arata foarte bine, cel putin in primele imagini care au ajuns in presa din China.

Cubot P20

Terminalul aduce cu iPhone X si imprumuta design-ul „top notch” full display, la fel cum au facut-o si alti producatori in modelele lansate in acest an in China.

Cubot P20 va fi lansat in al doilea trimestru al acestui an si va avea cateva specificatii foarte atractive. De remarcat totusi faptul ca modelul din imaginea de mai sus va avea o grosime de 8.5 milimetri, expicabil oarecum inclusiv prin prezenta unei baterii de mari proportii, de 4.000 de miliamperi.

In ceea ce priveste celelalte specificatii tehnice, Cubot P20 se va baza aproape sigur pe un procesor octa-core MediaTek 6750T, care va fi acompaniat de 4 GB RAM si de 64 GB pentru stocarea de date nativa.

Ecranul despre care va scriam si mai sus va avea o diagonala de 6.18-inch si rezolutie full HD+. Marea noutate va fi aspectul sau care va fi unul in format 19:9 cu „breton” in partea de sus. Noul Cubot P20 va avea pe spate o camera foto duala cu o atractiva combinatie de senzori (20+2MP). Este posibil ca device-ul sa ruleze din fabrica Android Oreo.

Mai multe detalii despre acest device gasiti pe site-ul oficial al companiei Cubot. Vom reveni si noi cu informatii despre Cubot P20, dupa lansarea oficiala a dispozitivului.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes