Stiri

Cubot X18 smartphone cu ecran de 5.7 inch si raport 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cubot este o micuta companie producatoare de telefoane mobile din China, care in acest an a oferit pietei foarte multe device-uri interesante printre care si Cubot Magic, smartphone cu un corp curbat pe 8 margini si camera dubla.

Printre terminalele cu diagonale de 5 si 5.5 inch, compania a lasat impresia unui producator care se preocupa de detalii, asigurand telefoane cu design atractiv si display-uri destul de calitative. Totusi, toate aceste item-uri nu putem spune ca impresioneaza in mod cert la vreun capitol anume, situatie care se va schimba in curand. Si asta pentru ca producatorul pregateste lansarea terminalului Cubot X18.

Cubot X18 cu aspect ratio 18:9

Dupa ce Samsung si LG au lansat pe piata terminalele Samsung Galaxy S8 si LG G6, ecranul cu raport 18,5:9, respectiv 18:9 a devenit din ce in ce mai captivant si prezent. Industria cauta sa lanseze telefoane bezel less, pentru ca dincolo de calitatea estetica indubitabila a acestor dispozitive, avantajele sunt numeroase daca tinem cont de controlul terminalului, manevrabilitatea lui si ideea ergonomica din spatele sau. Noul Cubot X18 va avea un ecran de acest tip, imbracat in sticla curbata 2.5D, cu margini curbate si aspect impresionant.

Cubot X18 (2)

Conform informatiilor site-ului Gizmochina, nou X18 se va baza pe un ecran cu diagonala de 5.7 inch si raport 18:9, in timp ce memoria RAM a telefonului a fost se pare stabilita la 3GB RAM. Cubot va aloca terminalului Cubot X18, 32 GB pentru capacitatea de stocare a datelor plus un chipset de buna calitate de la MediaTek, cel mai probabil modelul MT6737T.

Cubot X18 va rula din fabrica Android 7.0 Nougat si se va baza pe o camera foto frontala de 13 megapixeli. Camera principala a device-ului va avea la bord un senzor de 16 megapixeli, in timp ce specificatiile bateriei sunt inca o necunoscuta completa. Cel mai probabil, telefonul  va fi lansat la finalul lunii august, iar mai multe informatii despre acest device veti gasi pe site-ul oficial al companiei Cubot.

Teaser Cubot X18

UPDATE: Smartphone-ul Cubot X18 a ajuns deja in Romania si poate fi achizitionat la reducere de pe site-ul eMag.ro. Pret Cubot X18 emag »»  799 RON

Summary
Cubot X18 smartphone cu ecran de 5.7 inch si raport 18:9
Article Name
Cubot X18 smartphone cu ecran de 5.7 inch si raport 18:9
Description
Producatorul chinez va lansa primul sau telefon cu ecran de 5.7 inch si raport 18:9. Cubot X18 va fi oficial la finalul lunii august