Stiri

Acesta este ColorOS 7 de la Oppo. Cand devine oficial si ce aduce nou

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Oppo a lansat oficial sistemul de operare ColorOS 6 anul trecut in noiembrie. Cele mai noi informatii de pe piata, arata ca noul ColorOS 7 va fi succesorul oficial al acestui sistem de operare si va fi lansat in perioada urmatoare. Avem informatii si detalii noi, in cele ce urmeaza.

ColorOS 7 de la Oppo se lanseaza oficial. Care sunt noutatile pregatite de producatorul chinez

Producatorul chinez de telefonie Oppo a anunțat că interfața de utilizator personalizată ColorOS 7 va fi lansata oficial in India pe 26 noiembrie. Anuntul vine după ce compania a confirmat recent că va lansa ColorOS 7 si in China pe 20 noiembrie.

Pe invitația chinezilor se a arata ca noua interfata de utilizator ar putea veni cu modul intunecat (dark mode) la nivelul intregului sistem. Totodata, ColorOS 7 va imbunatati performantele in gaming ale telefoanelor pe care va rula, precum va asigura si o imbunatatire generala a aspectului si interfatei de care va beneficia utilizatorul. Cu toate acestea, nu exista informatii confirmate de catre producatorul chinez in legatura cu viitoarele caracteristici ale noii interfete de utilizare, dar se poate aștepta ca aceasta sa se bazeze pe Android 10.

Intre timp, CEO-ul Realme India, companie subordonata Oppo, domnul Madhav Sheth a confirmat intr-o sesiune live pe YouTube ca telefoanele companiei sale vor primi o versiune speciala de ColorOS 7 atunci cand aceasta va fi lansata pe piata. El a mai dezvaluit ca noul ColorOS 7 pe telefoanele Realme va asigura o experienta foarte apropiata de ceea ce inseamna experienta Stock Android. Practic, noua interfata nu va avea prea multe aplicatii de tip bloatware, ceea ce nu poate fi considerata decat o veste foarte buna.

In timp ce Sheth a marturisit ca telefoanele Realme cu ColorOS 7 vor oferi o experienta aproape stock Android, momentan este neclar daca vorbim despre acelasi tip de interfata si pentru viitoarele terminale Oppo, sau Sheth s-a referit doar la terminalele produse de subrandul companiei.

Oppo a lansat oficial ColorOS 6 anul trecut in noiembrie. Se zvoneste ca noul ColorOS 7 va primi o noua versiune de Game Boos, dar si alte optiuni importante precum short video, gaming AI si detalii de securitate noi.

Shen Yiren, vicepreședintele Oppo a confirmat anterior că Oppo Reno 10x Zoom va fi unul dintre smartphone-urile care vor fi sustinute de noul ColorOS 7. În afară de asta, nu se știe nimic despre acest sistem de operare concret, cel putin nu in acest moment. Cu ColorOS 7 lansat în 20 noiembrie în China, ne așteptăm ca producatorul sa dezvaluie o lista de telefoane care vor fi actualizate in curand la cel mai recent sistem de operare personalizat. Evident, vom reveni si noi cu amanunte despre acest subiect in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro pentru mai multe detalii despre telefoanele Oppo si interfata ColorOS.

Etichete:

ColorOS 7 Oppo Realme
Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
ColorOS 7