Reviews, Stiri

ZTE Axon 7 Mini review, pret, specificatii si disponibilitate

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Axon 7 Mini review → 5.7″ AMOLED Display → 2705 mAh battery→ Qualcomm Snapdragon 617 octa-core Procesor→ 3GB RAM. Fratele mai mic al impresionantului ZTE Axon 7, a carui recenzie v-am prezentat-o si noi saptamana trecuta, ZTE Axon 7 Mini este un smartphone captivant, elegant si valoros, dar nu la fel de rapid.

ZTE Axon 7 Mini review si specificatii

Intr-adevar, ZTE Axon 7 Mini este o versiune mai mica a terminalului fascinant pe care ZTE l-a propus pietei in iunie 2016. Daca va decideti sa achizitionat acest terminal nu veti iesi insa in pierdere. Veti avea parte de acelasi elegant design unibody din aluminiu, difuzoare stereo de o calitate superiora, specificatii mid-range solide si o camera destul de impozanta in conditii normale de iluminat, tinand cont ca smartphone-ul costa cu 100 de dolari mai putin decat ruda sa mai mare si mai pretentioasa. „Cu siguranta micul Axon ar fi fost o solutie si mai buna daca partea sa software n-ar fi cerut atat de multa editare, dar chiar si-asa, este o afacere buna” ne anunta si cei de la androidcentral.com.

Asadar, ruda mai mica a ZTE Axon 7 ne propune un display de 5.2” Full HD AMOLED care se descurca excelent aproape in orice conditii. Rezolutia ecranului este 1920x1080px, iar aspectul sau futuristic, greutatea si impactul estetic puternic garantat, ne fac sa credem ca ZTE a facut o treaba excelenta si cand a gandit acest smartphone. Usor de manevrat, construit din materiale de calitate, micul ZTE confirma ideea ca merita pe deplin investitia, tinand cont ca valoreaza mai mult decat pretul impus de compania asiatica. Spre deosebire de fratele sau mai mare, care are „tendinta” de a deveni incomod, ZTE Axon 7 Mini poate fi tinut intr-o singura mana si extrem de usor gestionat si controlat. Veti avea parte de acces rapid la orice functie si implicit la senzorul de amprenta.

In interior, micutul si elegantul ZTE se bazeaza pe un proesor octa core pe patru nuclee Qualcomm Snapdragon 617 MSM8952 Octa Core (4×1.5GHz & 4×1.2GHz). De asemenea, performantele sale excelente au la baza si memoria de 3GB RAM, in timp ce la capitolul stocare interna, acest Mini se obliga sa va asigure cei 32 GB spatiu stocare extensibil (prin card microSD pana la 256 GB). Foarte important de precizat: ZTE Axon 7 Mini beneficiaza de un sistem audio fascinant, poate cel mai bun de pe piata, daca ne raportam la pretul de vanzare al telefonului in comparatie cu alte telefoane care din punct de vedere audio sunt interesate. Difuzoarele frontale Stereo de tip Dolby sunt impresionante, iar acest detaliu trebuie luat fara indoiala in calcul atunci cand va ganditi daca merita sau nu sa achizitionat acest terminal. Prin intermediul acestui smartphone,experienta muzicala este absolut entuziasmanta si spectaculoasa. Practic, simti ca sunetul te inconjoara si ai senzatia ca faci parte din peisaj, indiferent ce muzica asculti sau la ce clip de pe Youtube te uiti.

ZTE Axon 7 Mini (2)

ZTE Axon 7 Mini 

Sistemul de camere al produsului este unul mai mult decat decent, asa cum mentionam anterior. ZTE Axon 7 Mini se bazeazaz pe o camera principala de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9 plus phase detection, autofocus si dual-LED. Camera frontala a terminalului atinge 8 megapixeli si beneficiaza de o deschidere f/2.2. La capitolul senzori, micul Axon prezinta o lista completa: Accelerometru, Busola digitala, Giroscop, Hall Effect sensor, Senzor amprenta, Senzor de proximitate.

Acumulatorul sau are o capacitate de 2705 mAh (garanteaza conform fisei tehnice 15 ore de convorbire si aproape 300 de ore in stand-by), iar display-ul sau super AMOLED de care vorbeam inca de la inceputul review-ului este protejat de Gorilla Glass 4. Raman insa la parerea ca inclusiv acest terminal trebuie protejat printr-o folie de protectie ZTE.

ZTE Axon 7 Mini beneficiaza de un sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow, personalizat cu MiFavor UI 4.0. Nu s-a vorbit inca pana in aceasta luna de trecerea la Android 7.0 Nougat, asa cum fratele sau mai mare, ZTE Axon 7 beneficiaza deja de acest upgrade.

ZTE Axon 7 Mini pret si disponibilitate: il gasim in oferta Digi la super-pret

Fara indoiala, ZTE Axon 7 Mini este cea mai buna optiune de pe piata in acest moment care inca ruleaza pe Android 6.0.1 Marshmallow. Si o spunem fara ezitare, convinsi ca fratele mai mic al ZTE Axon 7 are destule argumente favorabile prin care poate sa va convinga. Procesorul octa-core nu este de ultima generatie, dar asigura un peisaj tehnologic impozant. Nu avem parte de un smartphone la fel de rapid ca marele ZTE Axon 7, dar cu siguranta putem discuta despre un mid-range exceptional.

ZTE Axon 7 Mini

ZTE Axon 7 Mini

Pretul de achizitie al ZTE Axon 7 Mini difera. Pe site-ul emag.ro am gasit o oferta buna pentru acest smartphone: 1300 de lei. In schimb, noua oferta de la RCS&RDS pare imbatabila: va puteti folosi de un voucher, sau il puteti cumpara in rate. La portare numar in reteaua Digi, va trebui sa platiti un avans de 650 de lei si o rata de doar 54 de lei in 12 luni. Ultima oferta de la Digi se pare ca propune o noua forma de avans valabila doar in anumite locatii din Bucuresti prin care ZTE Axon 7 Mini va costa doar 390 de lei ca avans plus o rata lunara. Vom reveni insa cu amanunte asupra acestui subiect.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 5 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Axon 7 Mini