Reviews, Stiri

Leagoo M8 review si pret pentru un phablet de buget interesant

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Leagoo M8 review si pret pentru un phablet de buget interesant → Leagoo M8 este un phablet entry-level extrem de accesibil ca pret, care merita urmarit, dupa ce a starnit interesul si in Europa, o piata pe care compania chineza a anuntat deja ca va intra in curand. Si cum nimic nu este intamplator, planurile Leagoo au fost anuntate de ceva vreme. Cati dintre microbistii care ne citesc, nu se uita weekend de weekend la Campionatul de Fotbal al Angliei? Intre doua-trei actiuni de poarta ale lui Ibrahimovic, Rooney sau Kevin de Bruyne, telespectatorii din intreaga lume au putut observa reclame sau clipuri promotionale Leagoo. Acest detaliu vine ca urmare a unui parteneriat incheiat de compania chineza cu Federatia Engleza de Fotbal, iar Leagoo M8 este unul dintre smartphone-urile care beneficiaza deja de o prezentare spectaculoasa in Europa.

Leagoo M8 review

Leagoo M8 review → O phableta de buget care suna bine pe hartie. Testele efectuate de site-urile de specialitate din Asia releva intr-adevar performante peste suma pe care cei interesati ar trebui sa o plateasca pentru achizitionarea Leagoo M8, dar surprinde oare Leagoo M8 si la alte capitole importante? Prin ce se remarca phablet-ul minune al celor de la Leagoo? Aruncam impreuna o privire peste specificatiile device-ului.

Leagoo M8 review si pret

Leagoo M8 review si pret

Un ecran de 5’7 inch cu rezolutie HD si o densitate a pixelilor de 267. Protectia ecranului este asigurata de sticla curbata 2.5D Corning Gorilla Glass. Performantele sale se bazeaza insa pe un procesor de tip quad-core cu patru nuclee de 1.3 Ghz pe Cortex-A7. MediaTek se afla in spatele acestor realizari prin chipsetul MT6580,in timp ce placa video este un Mali -400 MP2.

Din punct de vedere al memoriei interne, Leagoo M8 se sprijina pe aportul celor 2GB RAM LPDDR3 si pe16 GB spatiu de stocare. Puteti extinde memoria flash a phabletei pana la 128 de GB prin card microSD,Leagoo M8 asigurand suport pentru astfel de carduri de memorie. Sistemul de operare implementat in Leagoo M8 ese Freeme OS bazat insa pe Android 6.0 Marshmallow. Phabletul asigura conectivitate de tip 3G,cu toate ca anumite surse sustin ca va exista o varianta de Leagoo M8 si cu posibilitate de conectivitate 4G. Sistemul de camere al terminalului este unul dual fiind format dintr-o camera foto principala cu senzor de 13 megapixeli (cu autofocus si deschidere f/2.2 plus flash Dual-LED) si dintr-o camera frontala pentru selfie-uri cu senzor de 8 megapixeli (prin interpolare). Teoretic, Leagoo M8 ar trebui sa asigure o autonomie buna oricarui utilizator, factorul decisiv la acest capitol fiind bateria de 3500 mAh.

Leagoo M8 pareri

Depasind capitolul de mai sus, Leagoo M8 review, in asteptarea impresiilor dumneavoastra, haideti sa vedem ce ne „spune” de fapt oferta celor de la Leagoo. Phabletul Leagoo M8 este destul de usor din punctul meu de vedere. Item-ul cantareste doar 169 de grame si are o grosime de 8.8 milimetri. Un detaliu placut (cel putin din punctul meu de vedere) este faptul ca Leagoo M8 asigura acces la baterie, dar constructia sa nu mi se pare una impresionanta. Pe scurt, pare destul de evident inca de la prima vedere semnalul neplacut cum ca Leagoo M8 este totusi un phablet ieftin. Un argument pro Leagoo M8 la capitolul design pare sa fie totusi rama metalica si faptul ca phabletul nu se manevreaza deloc greu. Sa fie oare suficient?

Leagoo M8 review

Leagoo M8 review

Teoretic, un item care nu are un pret de vanzare foarte mare nu putea sa „vina” cu altfel de ecran. IPS-ul implementat de Leagoo nu este unul impresionant, dar aparent isi face destul de bine treaba, cu toate ca s-ar putea sa detectati chiar de la prima utilizare o usoara diferenta anormala la capitolul contrast.

Remarc paleta larga de functii importante si evidentiez prezenta caracteristicilor de tipul Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, microUSB 2.0, jack audio de 3.5 mm, scanner de amprente si radio FM. In privinta sistemului de camere, daca aruncati o privire peste detaliile enuntate mai sus veti descoperi un cuvant important. Prin interpolare, Leagoo M8 isi desfasara activitatea la acest capitol, aspect care nu produce performanta asteptata. Pe timpul noptii, desi n-am testat device-ul, in opinia mea cadrele surprinse nu vor fi tocmai reusite in ciuda specificatiilor de pe hartie ale Leagoo M8.

Leagoo M8 pret si disponibilitate

Indiscutabil, acesta este cel mai important avantaj oferit de Leagoo M8. Veti plati pentru achizitionarea sa mai putin de 400 de lei daca o veti achizitiona direct din China. Puteti consulta site-ul oficial Leagoo.com pentru mai multe detalii. Fiind un phablet de buget, Leagoo M8 nu se remarca la foarte multe capitole, desi impresioneaza prin dimensiuni, printr-un sunet foarte bun, pret mic si un display decent si bine protejat. Daca veti achizitiona Leagoo M8 pentru retele de socializare, browsing si chiar vizionarea de clipuri sau filme, consider ca pretul este unul foarte bun. Daca sunteti gameri pasionati, nu recomand Leagoo M8.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Leagoo
Product Name
Leagoo M8