Stiri

Zvonuri din China: Meizu MX7 nu va fi lansat in acest an

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania Meizu a surprins asteptarile prin numarul mare de dispozitive pe care le-a lansat in aceasta a doua parte a anului. In prima jumatate din 2017 putine modele Meizu au vazut „lumina zilei”, dar acum, la scurt timp dupa lansarea flagship-ului Meizu Pro 7, compania a trimis primele invitatii de presa pentru Meizu M6 Note.

In iulie, producatorul lansase deja Meizu A5 si Meizu M5c, la scurt timp dupa lansarea oficiala a device-ului Meizu MX6. Ei bine, in China circula informatia ca pentru a vedea Meizu MX7 la lucru va trebui sa mai asteptam pana in 2018.

Lansarea Meizu MX7 amanata pentru debutul anului viitor

Meizu MX7 se presupune ca este urmasul lui MX6 si ca ar fi trebuit sa fie lansat in septembrie acest an. Zvonurile indica faptul ca terminalul va fi propulsat de noul chipset al celor de la MediaTek, Helio P30. Reamintim ca actualul Meizu MX6 se vinde cu 276 de dolari in medie, adica un pret relativ decent, tinand cont de specificatiile telefonului, care se foloseste de chipsetul Helio X20 de la aceeasi companie americana, Mediatek.

Meizu MX7

Motivul pentru care terminalul MX7 nu va fi lansat in acest an nu a fost inca dezvaluit, dar tipsterul care a oferit aceasta informatie se bucura de o credibilitate majora in domeniu. Este foarte posibil ca producatorul chinez sa doreasca sa lase „cat mai mult spatiu si timp” noului flagship Meizu Pro 7 ale carui vanzari au inceput foarte promitator.

In ceea ce priveste specificatiile posibile ale viitorului Meizu MX7 se pare ca vom avea parte de un design premium cu ecran de tip bezel-less si o camera principala de 21 de megapixeli. Ecranul va avea probabil 5.7 inch in diagonala si rezolutie Quad HD, iar portul USB Type C si mufa pentru casti de 3.5 milimetri vor fi prezente cu certitudine. Procesorul va fi aproape sigur Helio P30 de la MediaTek. Vom reveni in curand cu alte detalii despre acest device care se anunta de pe acum unul foarte interesant.

Summary
 Zvonuri din China: Meizu MX7 nu va fi lansat in acest an
Article Name
Zvonuri din China: Meizu MX7 nu va fi lansat in acest an
Description
Viitorul flagship al companiei Meizu ar urma sa fie lansat abia in debutul anului viitor, nu in luna septembrie asa cum se credea initial