Stiri

Meizu M6 Note: primele detalii despre specificatii si data de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Meizu M6 NoteCompania chineza Meizu a lansat anul trecut in decembrie, smartphone-ul Meizu M5 Note. Acum, producatorul chinez, este pe cale sa ne ofere succesorul acestui telefon, modelul denumit Meizu M6 Note. Specificatiile sale au scapat pe internet si putem arunca astfel o privire asupra lor. Device-ul Meizu M6 Note va fi lansat pe 6 septembrie si va costa 1,499 Yeni, aproximativ 200 de dolari.

Meizu M6 Note specificatii tehnice

  • Procesor: octa-core MediaTek, Helio P25
  • Display: 5.5 inch, rezolutie Full HD
  • Sistem de operare: Nougat v7.0
  • Memorie RAM: 4Gb
  • Memorio ROM: 64 Gb
  • Acumulator: 4000 mAh
  • Camera foto principala: 13 MP
  • Selfie-cam: 5 MP

Specificatiile Meizu M6 Note care au scapat pe internet aduc un prin plan un telefon atragator, bine echipat, cu o baterie puternica si cateva dotari interesante.
Smartphone-ul va fi echipa cu procesor de la MediaTek, model Helio P25 MT6757T, un octa core destul de rapid.

Se pare ca terminalul va avea un ecran cu diagonala de 5.5 inch si rezolutie Full HD (in speta, 1920×1080 pixeli). Alte informatii, ne anunta ca Meizu M6 Note se va baza pe 4GB memorie RAM si pe 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Camera principala a device-ului va avea o rezolutie de 13 megapixeli, in timp ce bateria noului Meizu M6 Note va avea o capacitate destul de generoasa (4000 miliamperi) urmand a garanta o autonomie foarte buna.

Meizu M6 Note vs Meizu M5 Note: plusuri si minusuri

Noul terminal de la Meizu pare mai bine echipat decat predecesorul sau si nu va fi cu mult mai scump, anunta presa chineza.

Meizu M6 Note pastreaza ecranul de 5.5 inch si rezolutia sa, dar vine cu un procesor mai puternic si mai rapid decat octa-core-ul de 1.8 Ghz de pe M5 Note, un MediaTek P10. De asemenea, noul Meizu M6 Note va avea o memorie RAM superioara (versiunea de anul trecut avea 4GB pentru modelul mai scump) si o capacitate standard de stocare a datelor direct de 64 GB, fata de 2016 cand M5 Note avea mai multe versiuni diferite.

Fara indoiala, Meizu M6 Note va rula din fabrica Android 7 Nougat, sistem de operare mai bun decat Android 6.0 Marshmallow de anul trecut. Ramane de vazut ce diferente vor fi la camerele foto. Foarte probabil Meizu a umblat putin la raspunsul camerelor in low-light pe noul model, insa observam ca a pastrat pe partea din spate, senzorul de 13 megapixeli. Selfie-cam-ul va fi probabil tot de 5 megapixeli ca si anul trecut, cu mici imbunatatiri.

Summary
Meizu M6 Note: primele detalii despre specificatii si data de lansare
Article Name
Meizu M6 Note: primele detalii despre specificatii si data de lansare
Description
Cateva specificatii ale noului model Meizu M6 Note au scapat pe internet, permitandu-ne sa aruncam si noi o privire asupra noului model