Reviews, Stiri

Lansare Oppo A 77: detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Oppo A 77 este noul model de smartphone midrange pe care compania chineza l-a lansat in aceste zile. Modelul inlocuieste vechiul terminal Oppo A57, handset pe care compania il lansase in luna decembrie a anului trecut. Acest nou mid-range are o sumedenie de calitati interesante, inclusiv o camera de tip selfie, foarte puternica.

Oppo A 77 detalii oficiale

Oppo A 77 nu este o surpriza. Lansarea acestui handset era vehiculata de presa chineza de cateva luni si confirmata oarecum tacit de producatorul chinez care a reusit cel mai mare salt valoric in ultimul an. Puteti citi mai multe informatii despre Oppo in aceasta sectiune.

Oppo A 77 display: Modelul pe care Oppo il „arunca” pe piata in aceasta perioada este unul care „ajuta” handset-ul sa patrunda pe segmentul phablet-uri mid-range. Cei care vor achizitiona noul terminal Oppo A 77 vor beneficia de un ecran de tip IPS LCD cu diagonala de 5.5 inch si o rezolutie excelenta: Full HD (1920×1080) pixeli. Ecranul in 16 milioane de culori este unul multitouch si capacitiv, beneficiaza de protectie Corning Gorilla Glass si are o densitate a pixelilor calibrata la 401 pixeli per inch. Remarcabil in suita de specificatii ale acestui IPS LCD este detaliul care subliniaza prezenta sticlei curbate 2.5D precum si al tehnologiei In-Cell. Oppo A 77 are in concluzie un ofertant panel cu diagonala foarte buna si cateva specificatii importante si utile.

Oppo A 77 (2)

Oppo A 77 procesor: La baza acestui device gasim un „motor” creat de cei de la MediaTek, mai vechi parteneri ai celor de la Oppo. Modelul de procesor MediaTek MT6750T de 1.5 Ghz este unul valoros pentru gama mid-range. Acest octa-core pe 64 de biti se bazeaza pe 8 nuclee Cortex A53 si pe puterea unui procesor grafic valoros asa cum este Mali T860MP2. Configuratia hardware primeste un sprijin remarcabil si la capitolul memorie RAM, acolo unde Oppo A 77 va fi echipat cu 4GB. Capacitatea de stocare a datelor acestui phablet va fi una excelenta: 64GB cu posibilitate de extindere spre 256GB prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Oppo A 77 acumulator: Oppo a decis sa aduca in prim plan o baterie suficient de generoasa, care pare capabila sa asigure o buna autonomie device-ului. Avem asadar la dispozitie un acumulator cu o capacitate de 3200 mAh, care in plus beneficiaza si de tehnologie fastcharging de buna calitate.

Oppo A 77

Oppo A 77 sistem de operare: Oppo A 77 este un handset mid-range mai mult decat interesant, insa din pacate Oppo nu a cazut de cuviinta ca este bine sa faca trecerea spre Nougat. Oppo A 77 va rula din fabrica Android 6.0 Marshmallow, un sistem de operare „ajutat” de interfata grafica, Color OS 3.0, cea mai noua versiune.

Oppo A 77

Oppo A 77 dotari foto: Spuneam inca din startul analizei noului Oppo A 77, ca segmentul foto se bucura de caracteristici explozive. Si nu, nu trebuie sa va duceti cu gandul la ceea ce e mai rau cand auziti acest cuvant, desi ne-am obisnuit cand vine vorba de smartphone-uri cu astfel de surprize neplacute. Ei bine, exploziv pentru Oppo inseamna ca modelul A 77 va beneficia de specificatii peste nivelul mid-range atunci cand vine vorba de dotarile foto. Camera principala are la baza un senzor de 13 megapixeli cu blitz si diafragma F/2.2, plus numeroase functii speciale si interesante (HDR, Panorama, Self timer, Face Detection etc). In schimb, camera pentru selfie-uri este impresionanta pentru acest nivel. Utilizatorii pasionati de acest capitol trebuie sa stie ca Oppo A 77 vine cu o camera frontala de 16 megapixlei cu screen flash si diafragma F/2.0. Ambele camere ale device-ului pot filma video la rezolutie Full HD.

Oppo A 77 preturi, disponibilitate si primul verdict

Smartphone-ul de tip phablet, Oppo A 77 va cantari doar 153 de grame si va masura, in buna traditie a terminalelor Oppo, doar 7.3 milimetri. Telefonul poate fi achizitionat pe culorile roz si auriu si va putea fi deja achizitionat la precomanda incepand cu data de 19 mai. La vanzare, Oppo A 77 va costa 330 de euro si va putea fi cumparat incepand cu data de 26 mai. Imi place acest mid-range si il consider o reusita a celor de la Oppo. Aspect foarte placut, finisaje excelente, materiale de buna calitate si dotari hardware destul de bune. Avem de asemenea la dispozitie o baterie buna si mai ales dotari foto excelente pentru acest nivel. Un mare minus pentru mine este absenta Nougat-ului de pe Oppo A 77. Per total insa, o prima impresie foarte buna lasata de un mid-range valoros. Nu este un handset de tip Oppo R9s, dar depaseste alte terminale mid-range lansate in aceasta perioada.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Oppo
Product Name
Oppo A 77
Price
EURO 330