Stiri

iPhone 8 in imagini noi si exclusive

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 5 ani

iPhone 8 in imagini noi si exclusive → Site-ul bgr.com a obtinut fotografii in exclusivitate cu noul iPhone 8. E drept, fotografiile desi foarte sugestive, nu au la baza un telefon real iPhone 8, modelul aniversar pe care il pregateste Apple in acest an, ci doar o simpla macheta. Sursa amintita confirma asteptarile din mai multe puncte de vedere. In primul rand pentru ca iPhone 8 arata intr-adevar impresionant, iar in al doilea rand pentru ca pare sa se confirme prim prisma exclusivitatii oferite de bgr.com ca Apple va lansa trei terminale, asa cum va anuntam si noi pe blogul catmobile.ro: iPhone 7s, iPhone 7s Plus si iPhone 8.

iPhone 8 imagini exclusive si sugestive

Aproximativ patru luni ne mai despart de momentul in care Apple isi va lansa cel mai probabil telefonul sau iPhone aniversar, iar in acest moment, este destul de clar ca anumite lucruri ne sunt clare in privinta ta, dar la fel de corect este sa precizam ca exista inca si foarte multe necunoscute. Una dintre cele mai mari necunoscute se leaga chiar de numele noului iPhone 8, un nume despre care nici sursa citata, bgr.com, nu pare sa aiba habar: „Stim atat de putine detalii semnificative despre noul iPhone, incat nici macar nu stim concret cum se va chema acest handset” anunta cei de la bgr.

iPhone 8 imagini (3)

Pe Catmobile.ro ati putut afla ca una dintre variantele vehiculate pentru denumirea noului terminal al Apple este iPhone X, un nume destul de interesant, care are insa un substrat evident. „X” poate fi asociat cu cifra romana „10”, adica cifra care reprezinta in fapt anul pe care il aniverseaza Apple de la lansarea primului sau model. Alte variante vehiculate de presa internationala sunt destul de raspandite la nivel larg, dar una dintre cele mai prezente este iPhone 8, denumire pe care o vom pastra si noi pentru moment, ignorand inclusiv denumirea de „iPhone Edition” de care pomenesc inclusiv cei de la bgr.com.

iPhone 8 imagini (2)

Unul dintre detaliile importante pe care le ofera imaginile exclusive oferite de site-ul citat este legat de scannerul de amprenta. Cel atat de „discutat” in ultima perioada si cu care inclusiv cei de la Samsung par sa aiba probleme. In ultima perioada s-a vehiculat intens ideea ca iPhone 8 va avea un astfel de scanner pe partea din spate, iar opiniile specialistilor pareau din ce in ce mai indreptatite. Ei bine, din noile imagini iPhone 8 oferite in exclusivitate de sursa amintita, se poate observa ca modelul nu va beneficia pe partea din spate de acest tip de scanner. In schimb, partea din spatele modelului asigura un detaliu important. La fel ca si partea din fata a iPhone 8, aceasta parte din spate este acoperita cu sticla 2.5D dezvaluind o constructie splendida si redutabila. Nu lipseste otelul inoxidabil, pe care il putem surprinde pe rama telefonului si nici excelenta structura a camerei duale, care pare sa iasa destul de serios in evidenta.

iPhone 8 imagini

Conform informatiilor obtinute pana acum, iPhone 8 va avea o grosime de 7.7 milimetri si ca de obicei, aspectul sau exterior reprezinta unul dintre argumentele cele mai solide pentru a-l achizitiona. Ce stim in mod concret este ca terminalul va avea ecran OLED dupa ce Apple a incheiat un nou parteneriat cu Samsung Electronics in valoare de 4.3 miliarde de dolari, dar si ca noua sa camera va beneficia de zoom optic 2x plus functii interesante de realitate augmentata. In plus, la fel ca si iPhone 7, noul iPhone 8 va fi rezistent la impactul cu apa, dar ar putea beneficia de o calitate (rezistenta) mai mare. Se zvoneste ca noul flagship va fi integrat in clasa de protectie IP68 si va continua sa fie imun la stropii de ploaie, scurtele scufundari in apa si diverse probleme de umiditate. Foarte posibil, nu vom fi lipsiti de wireless charging si de ce nu de Touch ID integrat in display. Fara indoiala, procesorul va fi unul mult mai rapid. Despre iPhone 8 insa vom scrie cu siguranta mult mai multe de fiecare data cand vom avea informatii noi si interesante. Pana atunci va lasam sa-l admirati in pozele asigurate de site-ul bgr.com, sursa acestor imagini exclusive.

Summary
iPhone 8 in imagini noi si exclusive
Article Name
iPhone 8 in imagini noi si exclusive
Description
Noi imagini cu flagshipul iPhone 8 au fost prezentate de site-ul bgr.com, imagini in care se pot observa cateva detalii evidente