Stiri

Xiaomi Mi Max 2 data oficiala de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Max 2 a primit din partea concernului chinezesc o data oficiala de lansare, anunta recent presa din aceasta tara. Ieri, a venit confirmarea chiar din partea companiei Xiaomi, care a publicat pe site-ul sau oficial data la care noul phablet Xiaomi Mi Max 2 va iesi „la suprafata”.

Xiaomi Mi Max 2 va fi lansat pe 25 mai

Phabletul Xiaomi Mi Max 2 este unul dintre terminalele extrem de asteptate pe piata asiatica. Modelul care continua aventura celor de la Xiaomi printre smartphone-urile de mari dimensiuni cu aspect spectaculos va fi lansat oficial in data de 25 mai 2017, dupa cum se arata intr-un comunicat pe site-ul oficial al companiei Xiaomi.

Xiaomi Mi Max 2

Poster oficial Xiaomi Mi Max 2

Spre dezamagirea noastra a tuturor, Xiaomi nu ofera si alte informatii utile despre Xiaomi Mi Max 2, modelul pe care il va lansa saptamana viitoare. Evident, nu exista nici alte informatii referitoare la pretul final pe care va trebui sa-l scoatem din buzunar pentru a achizitiona acest phablet, precum nici informatii despre regiunile in care smartphone-ul de mari dimensiuni va fi accesibil.

Specificatii posibile pentru Xiaomi Mi Max 2

Despre phabletul celor de la Xiaomi am mai discutat in trecut pe site-ul nostru si aproape in totalitate, informatiile pe care le-am prezentat si noi in aprilie se vor confirmare dupa lansarea oficiala a device-ului.

Cel mai atragator detaliu al Xiaomi Mi Max 2 este fara indoiala display-ul gigantic pe care il va incorpora telefonul. Viitorii utilizatori de Mi Max 2 vor avea la dispozitie un ecran cu diagonala incredibila de 6.4 inch, ecran care va afisa o rezolutie Full HD. In versiunea de baza, Xiaomi Mi Max 2 va avea o memorie de 4GB RAM si 128 GB spatiu de stocare intern, dar exista informatii cum ca modelul va avea si o versiune mai puternica, probabil cu o memorie mai mare. Procesorul ales de Xiaomi pentru noul sau device este un Snapdragon 626 de la Qualcomm, un octa – core pe 64 de biti care cel mai probabil va functiona la frecventa de 2.2 Ghz. Alaturi de acest procesor, terminalul se va baza si pe o placa video excelenta, asa cum este modelul Adreno 506.

Dotarile foto ale item-ului par de asemenea tentante, dar nu atat de impresionante pe cat ne-am fi asteptat initial. Cel mai probabil, camera frontala nu va depasi 5 megapixeli, in timp ce camera principala a device-ului va avea totusi o calitate foarte buna, tinand cont de rezolutia de 12 megapixeli. E drept, un alt detaliu merita precizat si evident, remarcat. Camera principala de 12 megapixeli va putea filma la rezolutie maxima, Ultra HD, in timp ce camera secundara a terminalului chiar daca are doar 5 megapixeli va putea oferi inregistrari video la rezolutie 2K.

Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi Mi Max 2 va fi un smartphone de tip phablet cu conectivitate 4G si va beneficia de asemenea de conectivitate NFC. Viitorul utilizator de Xiaomi Mi Max 2 nu va trebui sa-si faca nicio secunda griji reale in privinta autonomiei acestui dispozitiv. Xiaomi a pregatit o baterie de 5000 mAh, o capacitate impresionanta, mai ales ca device-ul va conta si pe tehnologia fast-charging. Pana la lansarea acestui terminal interesant, nu uita sa arunci o privire peste oferta noastra actualizata de huse Xiaomi. Cat despre Xiaomi Mi Max 2 vom reveni cu detalii si amanunte imediat dupa lansarea oficiala de saptamana viitoare.

Summary
Article Name
Xiaomi Mi Max 2 data oficiala de lansare
Description
Terminalul Xiaomi Mi Max 2 a primit o data oficiala de lansare din partea companiei chinezesti, Xiaomi