Reviews, Stiri

ZTE Blade MAX 3 lansat oficial in SUA

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Blade MAX 3ZTE Blade MAX 3 a fost lansat oficial pe piata din America anunta site-ul GSMArena.com. Terminalul este unul de mari dimensiuni, cu un ecran foare incapator si rezolutie buna, camera duala si o baterie impresionanta. Smartphone-ul de tip phablet se incadreaza in peisajul tehnologic gandit de compania chineza in ultimii ani, care se bazeaza pe un raport calitate – pret, profitabil.

ZTE Blade MAX 3 specificatii

ZTE Blade MAX 3 are cateva caracteristici prin care se remarca si prin care s-ar putea impune pe piata din Statele Unite. Deocamdata, nu se stie cu exactitate cand sau daca va ajunge si in Europa acest dispozitiv intr-o maniera oficiala, printr-un canal oficial, dar sunt sanse bune ca acest lucru sa se intample. Cu ce ne surprinde placut phabletul celor de la ZTE?

Inainte de toate cu acumulatorul sau Lithium-Ion, cu o capacitate impresionanta. Bateria noului ZTE Blade MAX 3 are 4000 mAh si asigura tehnologie de incarcare rapida. Practic, utilizatorul se poate bucura de o autonomie spectaculoasa in convorbiri telefonice, o autonomie care se intinde conform specificatiilor oficiale ale produsului pana la 40 de ore. Si in standby cifrele pe care le atinge ZTE Blade MAX 3 sunt captivante si cuceresc inca de la prima vedere. Despre ZTE Blade MAX 3 se spune ca poate asigura pana la o luna de functionare in varianta standby, ceea ce trebuie sa recunoastem, suna foarte tentant.

Display-ul sau impresionant ca dimensiuni, are cateva atuuri importante pentru un utilizator obisnuit, care nu cauta perfectiunea intr-un astfel de context. ZTE Blade MAX 3 vine cu un display cu diagonala de 6 inch si rezolutie 1920×1080 pixeli. Display-ul de tip multitouch beneficiaza de protectie cu sticla 2.5D Corning Gorilla Glass, insa chiar si-asa, recomandarile conduc spre achizitionarea unei folii de protectie ZTE sau inevitabil a unei huse ZTE pentru astfel de telefoane de mari dimensiuni. Desigur insa, display-ul gigantic al phabletului gandit si conceput in China are si un rol estetic, asigurand un impact vizual foarte placut ochiului.

ZTE Blade MAX 3 (4)

Senzorul de amprente este plasat pe partea din spate, acolo unde gasim si o camera foto duala de foarte buna calitate. Aceasta vine cu un senzor color de 13 megapixeli si cu inca unul monocrom de aceeasi dimensiuni. Camera duala beneficiaza de PDAF si flash LED, in timp ce pe partea din faza gasim camera foto frontala cu senzor de imagine de 5 megapixeli. Specificatii tipice pentru un mid-range valoros care descriu dotarile foto ale acestui dispozitiv.

In ceea ce priveste memoria telefonului, trebuie sa precizam ca ZTE Blade MAX 3 se bazeaza pe 2GB memorie RAM si 16 GB spatiu de stocare nativa. Procesorul care motorizeaza terminalul amintit este un produs al Qualcomm, un chipset octa-core Snapdragon 625 MSM 8953 tactat la frecventa de 2.0 Ghz. Alaturi de el, regasim placa video Adreno 506, una inferioara ca posibilitati modelului despre care am discutat si noi astazi, Gionee M6SPlus.

ZTE Blade MAX 3 este un terminal elegant, capabil de conectivitate 4G LTE, care ruleaza din pacat doar Android 6.0.1 Marshmallow, deci nu functioneaza alaturi de Nougat, cel mai nou sistem de operare de pe piata.

ZTE Blade MAX 3 pret si disponibilitate

Momentan, putem vorbi de ZTE Blade MAX 3 doar pe piata din Statele Unite ale Americii, insa asa cum mentionam si mai sus, aproape sigur, smartphone-ul de tip phablet va putea fi achizitionat si in Europa spre finalul verii. ZTE Blade MAX 3 costa 199 de dolari, un pret care mi se pare foarte bun tinand cont de concurenta de pe piata americana. Chiar si-asa, celor de la ZTE nu le va fi usor sa se impuna pe aceasta piata si cred eu ca vor avea mai multi sorti de izbanda pe piata europeana cu phabletul ZTE Blade MAX 3.

ZTE Blade MAX 3 (3)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade MAX 3
Price
$ 199