Stiri

ZTE Axon Multy » telefon pliabil marca ZTE pentru finalul acestui an?!

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Samsung a confirmat ca pentru 2018 pregateste lansarea unui telefon pliabil. S-ar putea insa sa avem o mica surpriza si inainte ca Samsung sa-si lanseze pe piata viitorul „foldable smartphone”, cei de la ZTE sa se miste ceva mai repede. Gama Axon va suna foarte cunoscut datorita terminalelor excelente construite de ZTE anul trecut » ZTE Axon 7 si ZTE Axon 7 Mini. Aceasta gama, foarte populara pe piata smartphone, s-ar putea imbogati in curand cu un nou telefon, de aceasta data, unul pliabil.

ZTE Axon Multy, telefon pliabil de la ZTE

Zvonurile deja s-au inmultit in ultima perioada legand compania ZTE de posibilitatea lansarii unui terminal de tip „foldable”. Primele zvonuri anuntau ca ZTE pregateste oficial un telefon pliabil cu doua ecrane, pe care oficialii chinezi si-ar fi dori sa-l lanseze pana la finele anului in curs. Astazi, cei de la Android Authority au dezvaluit o poza extrem de sugestiva cu un smartphone pliabil care s-ar numi ZTE Axon Multy.

Terminalul are conform acestei poze si a informatiilor venite anterior, doua ecrane de tip Full HD. Cand telefonul este insa deschis (pliat) cele doua ecrane formeaza un singur ecran cu diagonala de 6.8 inch si rezolutie 2160 x 1920 pixeli. Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai jos, cele doua afisaje sunt conectate prin intermediul unei balamale.

ZTE Axon Multy

ZTE Axon Multy via Android Authority

Logo-ul care tradeaza lansarea acestui terminal sugereaza ca noul (viitorul) telefon pliabil de la ZTE va purta numele de ZTE Axon Multy, insa presa de specialitate din China nu exclude posibilitatea ca device-ul sa fie denumit ZTE Axon M. Gizmochina ne dezvaluie ca producatorul asteapta ca acest device sa asigure utilizatorilor o experienta multi-tasking de foarte buna calitate, in special pentru faptul ca poate oferi utilizatorilor oportunitatea de a rula diverse aplicatii pe doua ecrane in acelasi timp.

Intre zvonurile care privesc ZTE Axon Multy, Korea Herald confirma faptul ca terminalul ar urma sa aiba o grosime mai mica de 10 milimetri. Se pare ca device-ul va fi motorizat de un procesor de la Qualcomm, Snapdragon 820, chipset-ul dedicat flagshipurilor in 2016 de cel mai mare producator de procesoare din lume. Este posibil ca ZTE Axon Multy sa vina cu o memorie nativa de 32 GB (capacitate de stocare a datelor) si cu o memorie RAM de 4GB. Conform site-ului Gizmochina.com, ZTE Axon Multy, telefonul pliabil de la ZTE, va avea o baterie de 3120 de miliamperi si o camera foto principala de 20 de megapixeli. Nu va lipsi din configuratia acestui telefon pliabil nici mufa pentru casti de 3.5 milimetri, in timp ce sistemul de operare folosit va fi cel mai probabil, Android 7.1.1 Nougat.

ZTE Axon Multy sau ZTE Axon M ar urma sa fie lansat chiar in luna octombrie ne anunta presa chineza, intr-un eveniment care va avea loc cel mai probabil la New York. Primele informatii referitoare la pretul ZTE Axon M vorbesc despre o suma apropiata de 700 de dolari, ceea ce probabil va insemna ca si in Romania telefonul pliabil de la ZTE va avea un pret de peste 2500 de lei. Merita sau nu? Ramane de vazut odata ce informatiile despre acest device vor deveni oficiale.

Summary
ZTE Axon Multy » telefon pliabil marca ZTE pentru finalul acestui an?!
Article Name
ZTE Axon Multy » telefon pliabil marca ZTE pentru finalul acestui an?!
Description
ZTE ar putea lansa pe piata pana la finalul acestui an, telefonul pliabil ZTE Axon Multy sau ZTE Axon M conform presei chineze
Author
Publisher Name
Catmobile