Stiri

YouTube Music ar urma să-ți permită să cauți direct în Descărcări

Home  »  Stiri

catmobile

acum 3 ani

Google face tot ce poate pentru a îmbunătăți YouTube Music și a-l scoate din umbra predecesorului său, adăugând noi funcții și modificându-le pe cele existente.

YouTube Music îți poate permite să cauți în Descărcări

Acum Google testează o filă prin intermediul căreia vă poate ajuta să găsiți muzica pe care o căutați, dar există o limită a cât de utilă poate fi în forma actuală.

Utilizatorul Reddit PeepAndCreep a observat noua filă, iar atingerea acesteia după ce ați introdus interogarea de căutare va afișa toate rezultatele relevante din biblioteca dumneavoastră.

Ce se întâmplă când vei apăsa direct pe unul dintre artiștii tăi favoriți? Ei bine, căutarea te va duce la pagina „în biblioteca mea” pentru acel artist, în timp ce apăsând pe un album îl vei afișa în întregime, chiar dacă ai doar una sau două piese salvate.

În prezent, acesta pare să fie un simplu test, așa că Google va îmbunătăți experiența, înainte de a-l lansa pe scară largă către mai mulți utilizatori.

Nici în această filă nu vor fi afișate playlisturi oficiale YouTube Music, playlisturi realizate de alți utilizatori și playlisturi colaborative pe care nu le-ați creat. Acest lucru mi se pare o neglijare semnificativă. Eu și soția mea avem mai multe playlisturi colaborative, iar faptul că filtrul de căutare le va afișa doar pentru unul dintre noi este frustrant. Din păcate, arată doar muzică din partea streaming a YouTube Music. Articolele încărcate nu vor apărea aici, ceea ce îi va limita sever utilitatea pentru mulți utilizatori.

Ce este YouTube Music?

Industria muzicala pe streaming s-a complicat putin, daca tinem cont de noua oferta pe care o face Google. Gigantul nord-american are un raspuns pe masura pentru Spotify, un serviciu pentru streaming de melodii din ce in ce mai popular. YouTube evolueaza si iti ofera de acum posibilitatea unui abonament la YouTube Music, un serviciu streaming de melodii pentru pasionatii de muzica, similar cu ceea ce gasim pe Spotify. Daca va intrebati de ce nu puteai asculta YouTube cu ecranul inchis, s-ar putea ca prin YouTube Music sa gasesti un prim raspuns. Platforma era pregatita pentru un astfel de serviciu de ceva vreme, doar ca Google a asteptat momentul potrivit pentru a-l prezenta publicului.