Stiri

Xiaomi Mi 11, actor principal în filmul record “Complet Necunoscuți”

Home  »  Stiri

catmobile

acum 1 an

Xiaomi a început un parteneriat cu filmul “Complet Necunoscuți”, regizat de Octavian Strunilă. Xiaomi Mi 11 este unul dintre actorii principali în varianta românească a filmului record “Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de țări.

Din distribuție fac parte actori extrem de cunoscuți atât din lumea teatrului, cât și din producții TV și seriale. Flagshipul Xiaomi este în lumina reflectoarelor. A fost folosit atât în timpul filmărilor, cât și la trailerul filmului, primul din România produs integral cu ajutorul unui telefon.

Xiaomi Mi 11, actor principal in filmul „Complet necunoscuti”

“Xiaomi Mi 11 s-a lansat oficial pe piața din România și este un smartphone cu adevărat premium, care face accesibilă fotografierea și filmarea la cel mai bun nivel pentru toți utilizatorii. Filmul fenomen Perfetti Sconosciuti m-a impresionat și abia aștept varianta românească. Sunt încântat că Mi 11 a fost ales de Octavian Strunilă pentru un rol în Complet Necunoscuți, cât și pentru a filma trailerul. A fost un moment semnificativ atât pentru regizor, cât și pentru Xiaomi pentru că industria filmului a integrat noile tehnologii și inovațiile pentru a-și îmbogăți conținutul. Sloganul Xiaomi Mi 11 este Movie Magic, iar telefonul este recunoscut pentru capabilitățile sale de filmare. Sperăm să dezvoltăm astfel de parteneriate și în viitor cu cât mai mulți profesioniști din domenii variate”, a declarat Andrew Wong, General Manager CEE, Nordics & Baltics, Xiaomi.

“Am decis ca pentru acest proiect să lucrez exclusiv cu actori profesioniști, care au experiență atât în film, cât și în teatru, așa că și pentru personajul central, am avut nevoie de un “profesionist”. Acesta a fost Mi 11. Ideea acestui proiect e simplă, anume, în 2016, Paolo Genovese a aruncat pe piață o poveste incredibilă, foarte actuală și extrem de picantă. Într-o seară la un pahar de vin, 7 prieteni (soț-soție, iubiți, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă și hotărăsc ca la tot ce primesc în acea seară, telefoane, mesaje, mail-uri, să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici… totul o ia razna.

Pe lângă Andreea Grămoșteanu, Anca Dumitra, Leonid Doni, Ada Galeș, Alexandru Conovaru, Adrian Ștefan și Gabi Răuță, l-am avut pe Mi 11, ca fiind al optulea actor. Pentru mine, a fost un partener foarte bun, un actor extrem de talentat. În una dintre cele mai importante scene, personajele folosesc Mi 11 pentru a-și face un selfie cu eclipsa totală de Lună”, spune Octavian Strunilă, regizorul filmului “Complet Necunoscuți”.

Lungmetrajul “Complet Necunoscuți” va avea o durată de 1h30’ și va fi lansat anul acesta în România. Capabilitățile de filmare ale noului flagship Xiaomi au fost testate și în afara scenei. Xiaomi Mi 11 a fost folosit la filmarea trailerului.

“Am reușit să facem primul trailer din România filmat exclusiv cu un telefon. Operatorul care l-a folosit pentru filmare, dar și editorul de montaj au fost uimiți de cum se descurcă. Am tras atât în condiții de lumină redusă, cât și în condiții normale, ne-am plimbat cu telefonul la cabine, pe platou, iar rezultatele au fost remarcabile. Pe lângă asta, Mi 11 este un telefon foarte frumos și mai toți actorii și echipa de pe set l-au întors pe toate părțile în timpul filmărilor”, a adăugat Octavian Strunilă.

Mi 11 este primul smartphone din lume dotat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 888, cameră triplă de 108MP, sonorizare cinematică și încărcare wireless de 50W.

Trailerul “Complet Necunoscuți”, filmat exclusiv cu Mi 11, poate fi vizionat AICI.