Stiri

Xiaomi Black Shark 2 a fost listat online. Specificatii si imagini

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Xiaomi a surprins in acest an prin faptul ca a intrat pe piata gaming phone. Smartphone-ul Xiaomi Black Shark a lasat o impresie excelenta prin calitatea sa, raportata la pretul final de achizitie.

Modelul a fost echipat cu cele mai noi specificatii tehnice si a devenit rapid un gaming-centric smartphone, dedicat tuturor pasionatilor de jocuri pe telefon. In plus, compania a oferit si un gamepad interesant, pentru a imbunatati experienta celor care cautau sa joace diverse jocuri precum PUBG Mobile.

Xiaomi Black Shark 2 apare acum online: vezi ce specificatii are

Iata ca in aceasta perioada, dinspre Xiaomi aflam ca producatorul se pregateste sa lanseze editia a doua a acestui smartphone pentru gaming.

Intitulat Xiaomi Black Shark 2, noul model a fost deja listat in baza de date a agentiei de certificari din China, TENAA, semn ca lansarea sa oficiala nu va mai intarzia pentru mult timp.

Primul Black Shark avea un ecran de 5.99-inch in diagonala cu aspect 18:9 si senzor de amprente pe partea din fata. In schimb, noul Xiaomi Black Shark 2 are acelasi ecran de 5.99-inch, dar senzorul de amprente a fost montat pe spate. De precizat ca vehiculatul Razer Phone 2 va avea acelasi vechi ecran in format 16:9 si probabil va costa mai mult. Un detaliu important prin care Xiaomi probabil ca va plusa din nou.

Producatorul pastreaza si bateria de 4.000 de miliamperi, dar, cumva reuseste sa o integreze intr-o constructie mai subtire. Noul Xiaomi Black Shark 2 are doar 8.7 milimetri, in timp ce Xiaomi Black Shark de anul trecut avea 9.15 milimetri.

Black Shark vs Black Shark 2

Black Shark vs Black Shark 2

 

Noul model va avea camera foto duala pe spate, care va fi aliniata vertical cu senzorul de amprente. In timp ce modelul initial avea un grip mult mai bun datorita constructiei sale, noul Xiaomi Black Shark 2 va fi ceva mai liniar si ramane de vazut daca va fi la fel de usor de controlat.

Din pacate, lispesc informatiile despre partea hardware, insa n-ar trebui sa fie un mister atat de mare, astfel ca le putem cumva intui.

Aproape sigur device-ul va fi echipat cu un procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, dar probabil ca versiunile de memorie vor fi de 6GB RAM, respectiv 8 GB RAM. Nu se asteapta astfel ca Xiaomi sa imbunatateasca prea mult exeprienta la nivel hardware, dar vor exista plusuri pentru o experienta gaming mult mai reusita. Ne asteptam la schimbari si la nivel de software si nu e exclus sa vedem noul Android 9.0 Pie pe Xiaomi Black Shark 2. De asemenea, se vehiculeaza ca Xiaomi va introduce din nou mufa audio de 3.5 milimetri pentru casti pe noul sau smartphone de gaming. Vom reveni cu amanunte despre noul Xiaomi Black Shark 2 in perioada urmatoare. Mai jos, aveti specificatiile cheie ale noului telefon.

Top 5 specificatii Xiaomi Black Shark 2

  1. Procesor Snapdragon 845, octa core, Qualcomm
  2. Display de 5.99-inch cu rezolutie Full HD Plus si aspect 18:9
  3. Camera foto duala pe spate
  4. Posibila trecere la Android 9.0 Pie
  5. Versiuni de 6 GB RAM si 8 GB RAM cu 128 GB stocare de date
Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Black Shark 2