Stiri

Vivo Y01 are procesor Helio P35 și Android 11 (Go Edition) la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Vivo a anunțat noul smartphone Vivo Y01 pe piața din Africa. Este cea mai nouă adiție la seria Y și va rula pe Android 11 (Go Edition). Acest device are la bord un procesor Helio P35 de la MediaTek. Vivo Y01 beneficiază de o singură cameră pe partea din spate. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Vivo Y01 a fost lansat pe piața africană. Ce specificații tehnice are

Vivo a lansat încă un alt smartphone de buget din seria sa Y pe piețele africane, smartphone denumit Vivo Y01. Dispozitivul este un telefon entry-level care vine cu un procesor MediaTek Helio P35 sub capotă.

Device-ul beneficiază de sistemul de operare Android 11 (Go Edition) proaspat scos din cutie, un OS care este de fapt o versiune atenuată a sistemului de operare clasic Android 11. Deși detaliile de preț ale smartphone-ului nu au fost încă dezvăluite, știm că va ajunge în două culori, inclusiv Sapphire Blue și Elegant Black.

Noul Vivo Y01 vine echipat cu un singur senzor de cameră pe partea sa din spate, care este un obiectiv de 8MP, cu deschidere f/2.0. În plus, telefonul beneficiază de o cameră frontală de 5MP, cu apertură f/2.2 pentru selfie-uri. Telefonul are o baterie de 5000 mAh cu încărcare de 10 W printr-un port micro-USB.

Vivo Y01 rulează Funtouch OS 11.1, bazat pe Android 11 (ediția Go). Totuși, smartphone-ului Vivo Y01 îi lipsește un senzor de amprentă. Pe de altă parte, beneficiază de opțiunea de recunoaștere facială. Telefonul acceptă dual-SIM, 4G, WiFi dual-band, Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, BeiDou, GLONASS pe partea de conectivitate. În plus, telefonul are și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Vivo a anunțat recent și smartphone-ul Vivo Y33s 5G în China, în seria sa Y. Telefonul vine cu un procesor MediaTek Dimensity 700 octa-core, o configurație de cameră duală din spate și Android 11. În plus, are Extended RAM 2.0.

Etichete:

Vivo Vivo Y01