Reviews, Stiri

Vivo V7 Plus lansat oficial: pret, specificatii tehnice si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Vivo se alatura trend-ului. Una dintre cele mai mari si mai importante companii din China care produc telefoane mobile si-a lansat noul terminal cu display 18:9. Evenimentul a avut loc in India, iar noul Vivo V7 Plus arata absolut incantator. In plus, ofera cateva specificatii foarte atractive, o constructie metalica si promite update la Android 8.0 Oreo.

Vivo V7 Plus specificatii tehnice si primele impresii la cald

Noul phablet al companiei Vivo va avea un pret destul de mare. In India, telefonul este comercializat incepand de astazi pentru suma de 21,990 rupii indiene, echivalentul a 343 de dolari, respectiv 1300 de lei. Noul device al companiei chineze se bucura de un design foarte elegant evidentiat in special de constructia metalica eleganta si de ecranul cu raport 18:9.

Vivo V7 Plus: procesor Snapdragon de 1.8 Ghz

Vivo a ales un procesor de la Qualcomm pentru a echipa acest dispozitiv. Sub capota telefonului gasim un procesor Snapdragon 450 tactat la frecventa de 1.8 Ghz si cuplat cu placa video Adreno 506. Octa-core-ul care motorizeaza acest terminal este de asemenea asociat cu o memorie RAM de 4GB si cu cei 64 de GB destinati spatiului nativ de stocare a datelor. Memoria interna poate fi insa extinsa de catre viitorul utilizator prin intermediul slotului pentru carduri microSD, astfel ca Vivo V7 Plus poate ajunge chiar si la 256 gB pentru stocarea datelor.

Vivo V7 Plus (2)

O noua experienta asigurata de ecranul FullView cu raport 18:9

Cel mai atractiv detaliu de pe noul Vivo V7 Plus este display-ul IPS LCD Full View cu diagonala de 5.99 inch si format 18:9. Ecranul asigura utilizatorul de o rezolutie 1440 x 720 pixeli, este imbracat in sticla curbata 2.5D si are protectie Corning Gorilla Glass 4. Datorita acestor carcateristici, ecranul are o densitate a pixelilor foarte buna: 268.8 pixeli per inch.

Selfie-uri la superlativ

Noul Vivo V7 Plus se adreseaza fara indoiala pasionatilor de selfie-uri. Si asta pentru ca producatorul a ales sa includa in configuratia terminalului o camera frontala foarte potenta.

Vivo V7 Plus

Telefonul are o camera secundara cu senzor de imagine de 24 de megapixeli plus Flash LED si apertura F2.0. Este fara dubii, unul dintre cele mai importante argumente pro Vivo V7 Plus.

Camera principala a device-ului nu este deloc una de neglijat in conditiile in care ofera o rezolutie de 16 megapixeli si tehnologii speciale precum PDAF, flash LED sau filmare Full HD. Senzorul de imagine este un produs OmniVision.

Autonomie si conectivitate de buna calitate

Vivo V7 Plus are pe partea din spate o baterie de 3225 mAh, echipata cu tehnologie de incarcare rapida. Terminalul este capabil de conectivitate 4G VoLTE, are calitatea de a fi dual-sim si se conecteaza la internet prin WiFi 802.11 ac dual band. Descoperim de asemenea ca Vivo V7 Plus are un sistem audio destul de potent datorita procesorului audio HiFi AK4376A. Incarcarea bateriei se face prin portul microUSB 2.0, iar device-ul beneficiaza si de prezenta functiei On-The-Go. Smartphone-ul de tip phablet ruleaza Funtouch OS 3.2, bazat pe sistemul de operare deja clasic, Android 7.1 Nougat.

Verdict:

Vivo V7 Plus (3)

Vivo V7 Plus poate fi achizitionat pe culori precum auriu si negru. Telefonul cantareste 160 de grame si are o grosime de 7.7 milimetri. Se remarca prin ecranul cu format 18:9 si diagonala sa foarte mare, prin constructia atractiva, dar si prin cei 4GB memorie RAM, arhisuficienti pentru ceea ce-si poate propune un utilizator de la acest device. O uriasa bila alba pentru acest item este camera frontala cu rezolutie de 24 de megapixeli si diafragma F2.0. Chiar daca pretul este unul putin cam piperat, Vivo V7 Plus este fara indoiala un phablet atractiv. As fi preferat un procesor ceva mai puternic, insa chiar si-asa, V7 Plus este unul dintre cele mai atractive phablet-uri mid-range din acest an.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo V7 Plus
Price
$ 343