Stiri

Vivo V19 specificatii tehnice, detalii oficiale, pareri si imagini

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Vivo Mobile a confirmat lansarea oficiala a modelului Vivo V19, un telefon care ”prinde viata” in Malaezia. Va reamintim ca Vivo V17 a fost lansat anul trecut in decembrie. Mai multe informatii despre noul Vivo V19 avem in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice si detalii oficiale Vivo V19

In Malaezia, Vivo Mobile a introdus oficial noul model de telefon Vivo V19. Este vorba despre un device din zona midrange, cu cateva specificatii interesante la bord, care probabil se va bucura de un pret destul de avantajos, care momentan nu a fost dat publicitatii.

Imaginea de la lansarea oficiala a dispozitivului confirma faptul ca telefonul va avea un panel AMOLED cu scannerul de amprente integrat in ecran. Pe partea sa din spate, device-ul are o camera foto formata din patru senzori de imagine. Cel mai important dintre ei are 48 de megapixeli si va face diferenta pe partea foto.

Telefonul ar trebui sa beneficieze, asa cum se specula initial, de modulul Super Night Selfie, care ar trebui sa fie valabil atat pentru camera foto principala, cat si pentru cea frontala.

Si apropos de camera foto frontala, Vivo V19 se va baza pe un sistem dual front camera, a carui rezolutie ajunge la 32 de megapixeli. Un sistem bun pentru viitorii utilizatori, atunci cand vine vorba despre selfie-uri si sesiuni de videocalling.

Cel mai probabil, noul Vivo V19 are memorie UFS 2.1 pentru stocarea datelor si un slot dual SIM la bord. Telefonul se bucura de slot microSD care permite extinderea memoriei native. Bateria va avea o capacitate de 4.500 de miliamperi si va fi echipata cu tehnologie de incarcare rapida la 18W denumita Dual Engine Fast Charging.

Chiar daca nu exista o confirmare oficiala din partea producatorului, Vivo V19 va avea cel mai probabil la bord procesorul Snapdragon 712, pe care il cupleaza cu 8GB RAM si variante de stocare de date de 128 GB si 256 GB.

O configuratie, asa cum spuneam, destul de importanta in zona mid-range. Sigur, nu vorbim despre un premium in acest segment de piata, dar Vivo V19 pare un telefon interesant, care va multumi viitorii utilizatori prin performantele pe care le ofera.

Etichete:

Vivo V19
Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Vivo
Product Name
Vivo V19