Reviews

Vernee V2 Pro specificatii tehnice, detalii oficiale, pret, pareri

Home  »  Reviews

catmobile

acum 6 ani

La inceputul anului, producatorul chinez a scos pe piata primul sau smartphone rugged, Vernee Active. Iata ca la scurt timp distanta, chinezii lanseaza o noua versiune a acestui device, un smartphone rugged nu foarte diferit, dar cu specificatii mid-range mai bune. Nu putem sa nu remarcam asemanarea dintre acest model si S8 Active de la Samsung. Despre noul Vernee V2 Pro avem detalii in cele ce urmeaza.

Vernee V2 Pro specificatii tehnice si primele impresii

Noul model Vernee V2 Pro este certificat IP68. Asta ii asigura protectie si durabilitate la contactul cu apa si praful. Modelul poate functiona la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate si chiar sub apa, la o adancime de pana la 1.5 metri pentru aproximativ 30 de minute.

Vernee V2 Pro (3)

Este un prim plus pe care Vernee V2 Pro il propune consumatorilor interesati de astfel de telefoane. O alta veste buna dinspre Vernee este ca modelul V2 Pro nu seamana cu un smartphne rugged obisnuit. Ideea generala despre aceste telefoane este ca ele nu atrag aproape niciodata din punct de vedere al design-ului decat consumatorii care cauta exact astfel de dispozitive. De multe ori, ele par butucanoase si robuste, insa la Vernee V2 Pro lucrurile se schimba putin.

Noul model se bazeaza pe o constructie solida dar atractiva. Avem o carcasa construita din metal si policarbonat si o grosime de numai 12.1 milimetri. In schimb, greutatea device-ului este una similara cu ceea ce gasim de regula pe piata rugged: 259 de grame.

Vernee V2 Pro (2)

Vernee V2 Pro ruleasza din fabrica Android 8.1 Oreo si include un scanner de amprente rapid pe partea din spate, locatie unde producatorul a inclus si un senzor de puls. Totodata, device-ul se poate debloca prin deblocare faciala, intrucat include o tehnologie Face ID de tip Android.

Vernee V2 Pro are un ecran mare, cu rezolutie Full HD+. Diagonala sa atinge 5.99-inch si se inscrie in tehnologia 18:9. Rezolutia este de 2160 x 1080 pixeli, iar raportul ecran corp atinge un procent de 81.3%, inca o demonstratie solida a faptului ca Vernee a luat destule detalii in calcul cand a pus in scena design-ul telefonului.

Chipset-ul ales de Vernee pentru a oferi echilibru si un nivel optim de performanta device-ului este un octa-core de 2.0 Ghz de la Mediatek. Modelul Helio P23 este cuplat cu acceleratorul grafic ARM Mali G71 MP2 si cu 6 GB dedicati memoriei RAM. Capacitatea nativa de stocare a datelor atinge 64 GB insa ea poate fi extinsa pana la 128 GB via microSD.

Vernee V2 Pro (1)

Remarcabil la modelul Vernee V2 Pro este si faptul ca terminalul are camera foto duala atat pe fata, cat si pe spate. Frontal, V2 Pro se bazeaza pe doi senzori de 13 si 5 megapixeli, cu capacitate de filmare la rezolutie Full HD. Pe spate, avem o camera duala de 21 si 5 megapixeli, cu expunere f/2.0 si aceeasi capacitate de filmare video. Este o combinatie eficienta si atractiva in sectorul foto, mai ales pentru un smartphone de tip rugged.

Ca plusuri, remarcam si faptul ca V2 Pro vine cu suport pentru 4G VoLTE si LTE Cat 7, dar si cu port USB de tip C (cu OTG), GPS, NFC si tehnologie bluetooth 4.2. In schimb, Vernee V2 Pro este lipsit de mufa jack pentru casti, ceea ce reprezinta o veste proasta pentru pasionatii de muzica. Viitorii utilizatori primesc totusi in cutie un adaptor USB C pentru a putea asculta si muzica dorita.

Autonomia device-ului este asigurata de o baterie gigantica de 6.200 de miliamperi, cu tehnologie fast charging (incarcare rapida).

Pret Vernee V2 Pro

Pe site-ul Gearbest.com, noul model al companiei Vernee este deja disponibil pentru suma de 300 de dolari. Pare un pret destul de bun pentru un telefon care se remarca indsicutabil la cateva capitole, dar care se va lovi probabil de o concurenta puternica pe sectorul mid-range. Daca ne raportam strict la telefoanele de tip rugged (durabil), modelul Vernee V2 Pro pare sa fie o reusita pentru producator.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
Vernee
Product Name
Vernee V2 Pro