Stiri

Update PUBG Mobile. Cel mai important update pentru jocul care a facut senzatie in lumea telefoanelor

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Din septembrie, vom avea parte de cel mai nou update PUBG Mobile. Este vorba de fapt despre cel mai important update pe care il primeste jocul. O multime de tehnologii noi pentru o noua versiune care e gata sa ne dea pe spate. Mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Update PUBG Mobile. Cel mai important update pentru jocul care a facut senzatie in lumea telefoanelor

PUBG Mobile a dezvăluit că va lansa cea mai importantă actualizare pentru jocul său de luptă royale. Compania va lansa o versiune 1.0 a PUBG Mobile, despre care se spune că va fi revizuită pentru lansare pentru a oferi cea mai autentică și imersivă experiență pe mobil. Asadar, noul Update PUBG Mobile este gata sa ne incante! Cum? Aflam in cele ce urmeaza.

Noua versiune va fi realizată live începând cu 8 septembrie și aduce noi tehnologii și multe altele. Compania spune că actualizarea îmbunătățește complet calitatea jocului. Update PUBG Mobile aduce îmbunătățiri pentru personajele jucătorilor, inclusiv luminile și mediile Lobby-ului principal, precum și mediile sale cele mai importante. Au fost îmbunătățite și particule, fum, explozii de aer, licăriri ale mușchiului, iar in plus vom avea parte de interactiune și multe altele.

Au fost de asemenea optimizate parașutarea, sprintul, aruncarea și alte acțiuni cheie. Update PUBG Mobile îmbunătățește, de asemenea, sistemele de iluminare și calitatea texturii și aduce viața vegetației, cerului și apei. Modelele și calitatea texturii sunt, de asemenea, îmbunătățite pentru a oferi un sentiment mai realist și o experiență de înaltă calitate.

Brandul spune că a modificat complet interfața utilizatorului și experiențele interactive ale jocului cu interacțiuni, imagini, mișcări și îmbunătățirea calității efectelor sonore. Interfața este modificată pentru a facilita o experienta cat mai de calitate pentru ochiul jucatorilor, în timp ce adauga câteva elemente de tehnologie vizuală. Tonurile de culoare ale lui Dawn Cyan, griul fumului, albul speranței și galbenul victoriei au fost alese cu această actualizare.

Pentru ca jucatorii sa gaseasca mult mai usor ceea ce doresc, noul update PUBG Mobile va aduce un nou mod de comutare multi-ecran. Funcțiile existente vor fi mai organizate pe afișaj. Jocurile, comunitatea și achizițiile au fost separate în 3 spații diferite, permițând accesul rapid și ușor pentru jucători și creând o interfață simplă și curată, care ajuta jucătorii să-și localizeze rapid funcțiile cerute. În plus, jucătorii își pot personaliza propriul aspect, pentru operații mai confortabile și experiență pentru utilizatori.

„Vrem să mulțumim fiecăruia dintre jucătorii noștri că ne-au alăturat în călătoria noastră către lansarea Update PUBG Mobile 1.0. De-a lungul procesului de proiectare și dezvoltare, am fost încântați să păstrăm stilul și stilul IP PUBG MOBILE, în timp ce am continuat să inovăm pentru a oferi experiența supremă pentru dispozitivele mobile ”, a declarat un purtător de cuvânt al PUBG MOBILE. „Deși este un update PUBG Mobile 1.0, aceasta nu este în niciun caz sfârșitul dezvoltării. Noua eră a PUBG MOBILE este un nou început și avem atât de multe actualizări mai interesante pentru fani pe care le vom împărtăși în curând” a mai declarat acesta.

Vrei sa joci PUBG Mobile pe un telefon de calitate? Alege noul iPhone SE! In Romania, am gasit cea mai buna oferta pentru tine la Apple iPhone SE la eMag. Aici poti achizitiona acum Telefon mobil Apple iPhone SE 2, 64GB, 4G, Black la pretul de 2.399 de lei. Poti cumpara device-ul si in rate, iar optiunea se poate demonstra avantajoasa. Vei plati aproximativ 130 de lei pe luna pentru a avea acest telefon, imediat, in buzunare. Ca noua oportunitate, eMag ti-l poate livra mai repede. Il comanzi astazi si il poti ridica chiar tu dintr-un centru easybox. Punctul de ridicare ti-l alegi chiar tu, singur.