Stiri

Update la Android Oreo pentru LG G5: detalii si imbunatatiri

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Modelul LG G5 are deja o vechime de doi ani pe piata. Device-ul s-a bucurat de un impact pozitiv pe piata, incusiv in tara noastra. Vestea buna pentru utilizatorii sai este ca fostul flagship primeste acum update la Android 8.0 Oreo. Noul sistem de operare va fi disponibil la nivel global in perioada urmatoare.

Specificatii LG G5

Dimensiuni: 149.4 x 73.9 x 7.7 mm
Greutate: 159 grame
Display: 5.3″, 1440x 2560 pixeli (554 ppi), LCD IPS, protejat cu Gorilla Glass 4
Sistem de operare: A fost lansat oficial cu Android 6.0 Marshmallow. Acum va primi update la Oreo
Procesor: Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820, Quad-core, Kryo 2,2 GHz 64-bit
Placa video: Adreno 530
RAM: 4 GB
Memorie: 32 GB cu posibilitate de extindere via MicroSD (max. 200 GB)
Conectivitate: 4G LTE, WiFI 802,11ac, Bluetooth 4.2
Camera foto: 16MP, f/1.8 / 8MP wide f/2.4, cu autofocus laser, OIS si blitz LED, inregistrare 4K@30FPS
Camera frontala: 8 MP
USB: USB 3.0 Type-C
Acumulator: 2800 mAh, Li-Ion, detaşabil
Alte dotari: Sistem modular Magic Slot, QuickCharge 3.0

Update la Oreo pentru LG G5

Modelul LG G5 este unul dintre putinele telefoane ramase pe piata care beneficiaza de o particularitate aparte. Acest model este unul dintre acele telefoane cu baterie detasabila, ceea ce mai gasesti destul de rar pe piata. Evident, telefoane pe care sa te si poti baza cu adevarat, pentru ca pana la urma vorbim despre un fost varf de gama.

LG G5 (1)

Printre noutatile pe care le aduce Android Oreo pe LG G5 sunt cateva imbunatariri majore. Functia picture-in-picture care permite rularea a doua aplicatii pe acelasi ecran este una dintre ele.

Oreo va reduce aplicatiile ce ruleaza in background, iar parolele vor fi mult mai usor de gestionat. Vom avea pe LG G5 si Google Play Portect, dar si Android Instant Apps. Prima permite scanare in regim continuu a aplicatiilor si eliminarea celor care pot fi considerate amenintatoare pentru sistem. Celalalt, permite deschiderea aplicatiilor direct din browser.

Pe LG G5, consumul de energie va fi unul mai redus datorita sistemului de operare Android 8.0 Oreo, iar notificarile vor avea un ritm mai rapida si mai atractiv. Ele vor putea fi sterse usor printr-un simplus swipe. Nu in ultimul rand, cel mai nou update de securitate al Google pentru acest an, cel din luna august 2018, va fi disponibil acum si pe LG G5.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 3 votes
Brand Name
LG
Product Name
LG G5