Top list

Top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019

Home  »  Top list

catmobile

acum 5 ani

Top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019 »» Ce telefoane au cea mai buna camera? »» Care este telefonul cu cea mai buna camera foto in 2019? »» Care este telefonul cu cea mai buna camera foto din lume? »» Va propunem sa discutam astazi, despre telefoanele de top de pe piata, care impresioneaza cu adevarat in sectorul foto. Veti intalni in lista „nume grele” de pe piata, insa chiar si ele sunt departajate de anumite criterii de performanta.

Inainte de a arunca insa o privire peste Top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019 si inainte de a va alege un potential telefon cu camera buna, ganditi-va bine ce va doriti de la un astfel de handset. Vreti un telefon care sa fie capabil de poze exceptionale in aer liber, fara sa fie deranjat in vreun fel de nivelul sau intensitatea luminii? Este mai importanta o poza foarte reusita cu prietenii in Centrul Vechi decat un procesor puternic sau un senzor care sa poata fotografia si filma la rezolutii optime? Sunt mai importante toate aceste detalii decat autonomia unui telefon mobil?

Daca vrei sa afli care este cea mai buna camera pe un telefon si ce alte telefoane au camera buna, meritand nu doar atentia ci si investitia ta in el, arunca o privire peste ceea ce urmeaza.

Top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019: nu uita! nu acesta este cel mai important criteriu cand iti cumperi un smartphone nou

„Cat de buna este camera telefonului?” este probabil una dintre intrebarile pe care le auzi cel mai des atunci cand cineva isi cumpara un smartphone nou. In opinia mea, acest detaliu este prea putin relevant, dar sunt convins ca foarte multi dintre cei care ne citesc prioritizeaza acest capitol cand vine vorba despre un handset. Pe undeva firesc, pentru ca traim in lumea selfie-urilor. Iar asta suna cu mult mai atractiv decat un procesor de top de la Qualcomm, sau detaliile mai putin cunoscute legate de apertura unei camere foto a unui telefon, ori de posibilitatea sa de filmare in orice conditii. Am acceptat insa ideea ca aceasta intrebare domina gandurile celor care isi cumpara in 2019 un telefon astfel ca ne-am gandit la acest top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019, pentru a fi macar siguri ca investitia voastra chiar isi merita banii.

Top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019: ce face ca un telefon sa aiba o camera buna?

Am multi prieteni care ma intreaba asta. Si pana la urma, este o intrebare destul de buna, la care merita sa raspund in scris. Asadar, ce face ca un telefon sa aiba intr-adevar o camera buna?

Ei bine, cu siguranta nu este vorba doar despre numarul de megapixeli. De fapt, majoritatea dispozitivelor pe care le veti gasi in acest top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019 nu impresioneaza neaparat la acest capitol!

Mai importanta este o deschidere cat mai larga (in jur de f/1.8 sau chiar mai mica), dar si stabilizarea imaginii, fie ca vorbim despre una optica, fie ca vorbim despre una electronica (OIS sau EIS). Alte aspecte, cum ar fi o lentila secundara pentru fotografii portret si o camera selfie de buna calitate vor fi mult mai putin importante, in functie de gusturile dumneavoastra. Sa nu mai pierdem timpul si sa analizam lista de smartphone-uri din top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019.

Top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019

Haideti sa trecem in revista cele mai bune 5 telefoane in functie de camera foto, pe care le puteti achizitiona la data redactarii acestui articol, de pe piata. In linii mari, vom stabili si care sunt punctele lor forte, dar si punctele contra, dincolo de performantele camerelor foto din dotare. Asadar, acesta este top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019:

1. Huawei P30 Pro

Este cel mai bun telefon de pe piata cand vine vorba de camera foto, in primul rand datorita versatilitatii sale. Daca esti interesat sa-l cumperi iti recomand sa-l si protejezi cu o husa Huawei P30 Pro pe masura.

Alege culoarea ta favorita si bucura-te de Telefon mobil Huawei P30 Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G.

Puncte PRO:

  • – poze fantastice
  • – un numar mare de camere si lentile
  • – autonomia excelenta a bateriei (chiar impresionanta pe alocuro)
  • – extra optiuni gandite inteligent, asa cum sunt senzorul de amprente integrat in ecran sau incarcarea de tip wireless reverse

Puncte CONTRA

  • -Software-ul de la Huawei ramane o slabiciune

Huawei P30 Pro este numarul 1 in Top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019. Multi talentat, cu un sistem de camere versatil, device-ul chinezilor este impresionant cand vine vorba de partea foto. Avem un senzor de baza pe spate cu rezolutie de 40 de megapixeli ajutat de tehnologia SuperSpectrum de la Huawei, o tehnologie care furnizeaza extra luminozitate pentru o calitate ideala a pozelor atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii.

Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro

Al doilea senzor de pe spate, are lentile ultra wide si o deschidere f/2.2 cu rezolutie 20 de megapixeli. Si da, mai avem si un al treilea senzor de imagine, de 8 megapixeli, telephoto, cu stabilizare optica a imaginii si lentile SuperZoom. Practic, prin noul Huawei P30 Pro poti face zoom digital de pana la 50x si zoom hybrid 10x. Al doilea senzor mentionat mai sus, permite capturarea de obiective de dimensiuni foarte mari la o calitate excelenta.Camera frontala are 32 de megapixeli si o deschidere f/2.0, ceea ce subliniaza ca si la acest capitol al selfie-urilor, P30 Pro sta impecabil.

Alte detalii impresionante in sectorul foto sunt cele 3 tipuri de autofocus cu care este echipat modulul, optica de tip Leica, care stim ca este una excelenta, posibilitatea de captura video la rezolutie Ultra HD sau slow motion la rezolutie 720p, dar si stabilizarea inteligenta a imaginii, ori functiile de inteligenta artificiala care te vor ajuta sa identifici automat anumite obiecte, locuri sau peisaje.

2. Google Pixel 3 si Pixel 3XL

Este cea de-a doua optiune din topul nostru datorita felului in care proceseaza imaginea si manierei impresionante in care fotografiaza in conditii de lumina scazuta.

Vezi specificatiile si preturile pentru Telefon mobil Google Pixel 3, 64GB, 4G, Clearly White si Telefon mobil Google Pixel 3 XL, 64GB, 4G, Just Black.

Puncte PRO

  • – Display fantastic, excelent colorat
  • – Cea mai buna camera pe orice telefon
  • – Versiune impecabila de Android
  • – Design imbunatatit fata de cel din ultimii ani

Puncte CONTRA

  • – Se zgaraie destul de usor
  • – Ceva „buguri” cand vine vorba de decupajul sau
  • – Autonomia bateriei nu este atat de impresionanta ca cea a rivalilor sai

Daca hardware-ul celor de la Huawei este de top, ceea ce Google a facut la nivelul sectorului foto al noilor sale telefoane Pixel este impresionant. In special ceea ce se intampla la capitolul procesare imagine.

Pixel-3

Pixel are acelasi senzor de 12.2 megapixeli cu apertura f/1.8 si lentile pe 28 mm.Vestea si mai buna este ca prin acest modul foto veti putea filma la rezolutie Ultra HD (4K) cu 30 de cadre pe secunda.

Zona selfie-urilor este acoperita de un modul foto dual cu doua camere de 8 megapixeli si campuri largi de vizualizare. Celebrul nucleu Pixel Visual este separat, fiind considerat un chip dedicat, care ofera camerei factorul „wow”. Vei evita cu ajutorul lui neclaritatea din spatele unei imagini, care va avea un aspect destul de natural. Apertura f/1.8 de pe spate nu poate fi considerata „record-breaking”, dar cu siguranta te va ajuta sa capturezi imagini foarte bune chiar si pe timpul noptii.

3. iPhone XS si iPhone XS Max

De departe, aceste doua telefoane ofera cea mai buna experienta video, motiv pentru care primeste un loc 3 in top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019. Daca detii unul dintre aceste telefoane sau urmeaza sa o faci, iti recomand sa alegi una dintre aceste huse iPhone XS la oferta.

Afla mai multe despre Telefon mobil Apple iPhone XS, 64GB, Space Grey si Telefon mobil Apple iPhone XS Max, 64GB, Space Grey.

Puncte PRO

  • – Performanta de top
  • – Camere fenomenale
  • – Display impresionant
  • – Design super atractiv

Puncte CONTRA

  • – Din pacate, nu am descoperit prea multe imbunatatiri aduse de Apple
  • – Pretul de plecare este exorbitant
  • – Nu are fast charger in cutie
  • – Se zgaraie destul de usor

Fotografia inteligenta pe baza de HDR de la Apple nu ne surprinde deloc. La fel ca iPhone X de anul trecut, aceste telefoane impacheteaza o pereche de senzori de 12 megapixeli, ambii cu OIS.

iPhone XS

iPhone XS

Senzorul principal are o distanta focala de 26 de milimetri si o deschidere f/1.8, in timp ce obiectivul secundar are o deschidere f/2.4 mai ingusta si o distanta focala de 52 milimetri. Acest lucru asigura un zoom optic fara pierderei. De asemenea, va puteti astepta la cea mai buna performanta in conditii de iluminat scazut, mai buna decat pe orice alt telefon iPhone de pana acum. Asta se intampla in sepcial datorita senzorului fata care asigura suport si pentru animoji si memoji.

4. Samsung Galaxy S10 Plus

Este si el un telefon foarte bun, in special datorita versatilitatii sale. Un telefon care arata senzational si al carui display este extrem de renumit pe piata, merita protejat ca atare. Alege una dintre aceste huse Samsung Galaxy S10 Plus din oferta catmobile.

Alege Telefon mobil Samsung Galaxy S10 Plus, Dual Sim, 128GB, Black si bucura-te de pozele facute de acesta.

Puncte PRO

  • – Performanta excelenta
  • – Aranjament spectaculos al camerei triple
  • – Cel mai bun display de pe orice telefon de pe piata

Puncte CONTRA

  • – interfata One UI nu este cea mai buna posibila

Cel mai recent flagship de la Samsung isi face loc in top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019. El are trei camere pe partea sa din spate si alte doua pe partea din fata. Daca vrei un telefon cu camere versatile in buzunar, ei bine acesta este raspunsul pe care il cauti.

Senzorul principal de 12 megapixeli are aceeasi matrice ca si pe S9 si poate comuta intre diafragma f/1.5 si f/2.4 in functie de tipul de lumina in care vei fotografia. In timp ce majoritatea imaginilor sunt foarte detaliate si colorate, cu siguranta pe S10 Plus vei avea mai mult contrast si o gama mai dinamica decat pe Pixel 3, sau chiar decat pe iPhone X.

Galaxy S10 Plus

Ceilalti doi senzori de pe spate au 16 megapixeli ultra wide si 12 megapixeli telephoto. Exista de asemenea o multime de moduri suplimentare, incluzand aici si actualul Live Focus, o functie extrem de comuna care adauga adancime de camp vizual. Un nou mod de stabilizare imbunatateste partea video, care poate acum inregistra la rezolutie 4K cu 60 de cadre pe secunda. Cea de-a doua camera fata iti permite sa adaugi efecte de adancime selfie-urilor tale. Dincolo de camere, pe Samsung Galaxy S10 Plus ai un chipset de top in 2019, fie ca vorbim despre un procesor Samsung Exynos, fie de unul de la Qualcomm. Ah, da si 8 GB dedicati memoriei RAM, plus un ecran Quad HD + de 6.4 inch. Nu prea ai cum sa dai gres cu acest smartphone!

5. Honor View 20

Vine tot pe filiera Huawei, dar trece prin subsidiara Honor.

Lasa Telefon mobil Honor View 20, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Black sa te surprinda cu caracteristicile sale.

Puncte PRO

  • – Noul design arata exceptional
  • – Autonomie excelenta a bateriei plus incarcare rapida…foarte rapida
  • – Camera foto foarte buna
  • – Mufa audio pentru casti (ei, da, conteaza)

Puncte CONTRA

  • – Fara incarcare wireless sau IP Rating
  • – Partea de software are nevoie de imbunatatiri

Startul noului an a adus in prim plan acest telefon. Este vorba despre un device cu o super baterie si cu un procesor de top asa cum este Kirin 980. Camerele sale foto sunt insa marea lovitura a subsidiarei de la Huawei.

Frontal, avem o camera de 25 de megapixeli, setata la limita pixelilor care alcatuiesc ecranul LCD. Puteti face fotografii de o excelenta calitate, iar filmarea de la auto-HDR la realitate augmentata este fascinanta. Avem iluminare virtuala, instrumente de infrumusetare in profunzime, accesorii AI si multe altele.

Honor View 20

Honor View 20

Intoarceti telefonul si veti descoperi un senzor principal de 48 de megapixeli. Puteti captura la numarul total de pixeli sau prin „utilizare binara”. Totul se prezinta fantastic pe partea foto a acestui telefon care are si un pret foarte bun de achizitie. El poate fi folosit si pentru diversele experiente AR. De remarcat ca telefonul a obtinut 291.244 de puncte in testele AnTuTu, ceea ce nu-l plaseaza tocmai departe de Huawei Mate 20 Pro, care foloseste acelasi procesor dar este un telefon mai puternic si mai scump.

In top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019 si-ar mai fi putut gasi loc si alte terminale. Le vom trece la capitolul „si altele” si poate ca merita sa le luati in calcul.

Alte telefoane cu camera foto buna sau, daca vreti, cu un sistem foto de calitate sunt Xiaomi Mi 9, iPhone XR, Samsung Galaxy Note 9, Xiaomi Mi 8 Pro, OnePlus 6T sau chiar Google Pixel 2 si Pixel 2XL. Puteti incerca de asemenea si noul OnePlus 7 Pro, un telefon pe care insa nu am avut inca ocazia sa-l testam, astfel ca nu l-am inclus in top 5 telefoane cu cea mai buna camera foto in 2019. Cum vi se pare topul nostru si ce alte propuneri ati mai avea pentru el?

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 10 votes
Brand Name
Samsung, iPhone, Huawei, Honor, Google
Product Name
Pixel 3, Honor View 20, iPhone XS, Huawei P30, S10 Plus