Top list

Top 5 motive pentru care merită să cumperi Realme Pad

Home  »  Top list

catmobile

acum 2 ani

Tableta de buget Realme Pad va ajunge și pe piața europeană. Și pentru că știm că este nevoie de tablete de buget și în România, ne-am gândit la un top 5 motive pentru care merită să cumperi Realme Pad, noua tabletă a companiei

Top 5 motive pentru care merită să cumperi Realme Pad

Realme Pad este un dispozitiv accesibil ca preț, dar are o construcție plăcută și pare să aibă câteva caracteristici care îl fac viabil pentru piața din România. Potrivit prețurilor anunțate de producător pentru zona Asia, noua tabletă Realme Pad va costa, cel mai probabil, între 1200 și 1500 de lei. Până noua tabletă va ajunge în țara noastră, noi ne-am gândit la un top 5 motive pentru care merită să cumperi Realme Pad.

Tabletele sunt făcute pentru consum multimedia și jocuri. În timp ce iPad-urile stăpânesc de ceva vreme această zonă fiind cele mai bine vândute, urmate apoi de tabletele Samsung, companii precum Realme și Xiaomi încearcă să-și facă un nume în acest segment și pare că reușesc. Drept urmare, Realme și-a lansat recent Realme Pad în India, care vine cu câteva specificații decente pentru o tabletă entry-level și care poate fi folosită pentru a viziona filme și videoclipuri și multe altele. Să aruncăm așadar o privire peste un top 5 motive pentru care merită să cumperi Realme Pad.

Are un ecran mare și calitativ

Realme Pad are un ecran de 10,4 inchi cu o rezoluție de 2000 x 1200 pixeli, suficient de bună pentru un afișaj atât de mare. Cu un ecran atât de mare, vizionarea de emisiuni, filme și videoclipuri YouTube ar putea fi mai distractivă decât vizionarea lor pe un ecran tradițional de smartphone.

Jocurile ar putea arăta grozav pe măsură ce obțineți o zonă de vizionare mai largă, cu mai multe elemente interactive vizibile pe ecran. În privința calității afișajului, primele review-uri par să fie pozitive, dar aș ezita să mă pronunț dacă nu am testat această tabletă.

Dar, pe de altă parte, îți pot oferi un exemplu. Galaxy Tab A7 Lite costă la fel de mult ca Realme Pad, dar are un display Inferior cu aceeași rezoluție și o dimensiune mult mai mică. Galaxy Tab A7, care are aproape un an pe piață, are un afișaj similar și bun, semn că e loc de mai bine pe tableta celor de la Realme.

Acea baterie uriașă de 7100 mAh

O baterie mare ajută întotdeauna. O baterie mare nu are dezavantaje, cu excepția faptului că se încarcă puțin mai lent. Realme încearcă să rezolve asta într-o oarecare măsură cu încărcare rapidă de 18 W, dar asta ar trebui să vă ia mai mult de 2 ore pentru a o încărca de la 0 la 100%.

Dar o baterie de 7100mAh ar putea dura cu ușurință mai mult de o zi având în vedere că vei folosi tableta în principal pentru consum media (cu pauze). Realme susține că tableta poate rezista 65 de zile în standby. Poate oferi 12 ore consecutive de vizionare video, ceea ce sună grozav pentru o tabletă.

În comparație, unul dintre principalii concurenți ai Realme Pad, Galaxy Tab A7 Lite, are doar o baterie de 5100mAh. Deci, o baterie mai lungă vă ajută întotdeauna să profitați mai mult de la dispozitiv.

Difuzoarele

Încă un detaliu din acest top 5 motive pentru care merită să cumperi Realme Pad sunt difuzoarele Quad cu Smart PA, sunet Adaptive Surround, audio de înaltă rezoluție, precum și suport audio Dolby Atmos. Cu specificații ca acestea, Realme Pad ar trebui să sune cu siguranță impresionant pentru acest segment de piață. Acele boxe cvadruple cu sunet surround ar trebui să vă ajute nu numai când vizionați filme, ci și când ascultați muzică.

Galaxy Tab A7 Lite are difuzoare duble, ceea ce înseamnă că îi lipsesc două difuzoare suplimentare în comparație cu Realme Pad. Vanilla Tab A7 are boxe cvadruptoare, dar, din nou, dispozitivul are un an.

Camerele

Realme Pad vine cu un total de două camere, dintre care una este în față și cealaltă este pe spate. Ambii sunt senzori de 8 megapixeli, cel din față având un câmp vizual de 105 de grade. Foarte important de precizat este că pe această tabletă există o configurație de anulare a zgomotului cu microfon dublu pentru apeluri video mai clare și îmbunătățite. Senzorul cu unghi larg din față vă ajută să capturați mai mult și vă va ajuta în apelurile video.

Pentru a compara, Tab A7 Lite are un senzor de 2MP, în timp ce Tab A7 are unul cu senzor de 5MP. Deși acești senzori vor trebui testați în condiții reale, în ceea ce privește specificațiile pe hârtie, cele de pe Realme Pad pare a fi mai bune.

Software-ul și performanța

Realme Pad vine cu interfața Realme UI pentru Pad despre care compania spune că este creată special pentru Realme Pad. Se bazează pe Android 11 și Realme spune că software-ul este creat pentru a satisface nevoile de divertisment ale utilizatorilor. Tableta are o caracteristică numită Smart Connect, unde în loc să tastați o parolă, puteți folosi realme band/watch-ul pentru a debloca realme Pad instantaneu.

Nearby Share permite telefonului și tabletei utilizatorului să partajeze fișierele și imaginile imediat, iar Open-up Auto Connection conectează automat căștile utilizatorului la Pad când sunt în apropiere. În plus, funcțiile de difuzare a ecranului pot difuza conținut de pe Pad-ul utilizatorului pe televizorul său.

Mai mult, Realme Pad este alimentat de chipset-ul MediaTek Helio G80, care este superior Helio P22T care alimentează tableta Galaxy A7 Lite. De asemenea, chipsetul G80 poate realiza sarcini decente cu ușurință. Putem coinfirma acest lucru pe baza experienței noastre cu smartphone-urile care vin echipate cu acest procesor. Cu toate acestea, jocurile pot fi o problemă cu această tabletă, dar jocuri precum Clash Of Clans sau Subway Surfers ar trebui să funcționeze bine.