Top list

Top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018

Home  »  Top list

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va punem la dispozitie astazi, un top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018. Cele mai interesante aplicatii pentru telefonul tau Android in acest an, le vei descoperi, treptat, in cadrul acestui articol.

Am foarte multi prieteni, care cunoscandu-mi pasiunea ma intreaba ‘ce aplicatii trebuie sa am pe Android’? Mereu le promit un articol pe tema asta, pentru ca nu vreau sa le ofer lor, si voua, doar aplicatii Android interesante, ci, extrapoland, si anumite aplicatii Android folositoare pentru diverse domenii, ori cateva aplicatii Android fara reclame, pentru ca stiu cat de deranjante sunt.

Probabil ca a venit momentul sa facem si in acest an un top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018. Am facut-o si anul trecut, iar articolul nostru s-a bucurat de un impact neasteptat de bun. Noi speram insa ca a fost si folositor pentru cei care l-au citit, nu doar util pentru noi.

📕 Aplicatii Android utile in 2018

Unul dintre punctele de plecare ale acestui top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018 a fost utilitatea aplicatiilor pe care le-am inclus in el. Ne-am dorit sa va oferim o paleta cat mai larga si cat mai diversificata de aplicatii Android 2018, in asa fel incat ele sa nu reprezinte doar simple curiozitati, ci si solutii pentru diversele probleme ale cititorilor nostri.

Android domina piata in acest moment si unul dintre marile sale plusuri este accesul foarte facil la Magazin Google Play Store, adica locul cel mai potrivit pentru a descarca aplicatii pentru telefoanele Android. Si, tinand cont de renumele sau, putem spune ca toti developerii care ajung sa aiba aplicatii in Play Store se simt oarecum obligati sa creeze aplicatii pentru telefoanele cu Android, cat mai utile, cat mai stabile si cat mai oportune.

Pe de alta parte, stim ca in Google Play gasiti si foarte multe aplicatii incarcate de reclame. E practic vorba de reversul medaliei, pentru ca astfel de aplicatii Androdi gratuite atrag de la sine si o multitudine de ads-uri, care devin enervante si extrem de plictisitoare.

La alcatuirea acestui top, am renuntat la ideea de a include intre aplicatiile oferite unele dintre cele mai populare si cunoscute aplicatii precum Facebook, Instagram, Spotify, WhatsApp, Google Drive, etc. Sa nu mai irosim timpul si sa vedem cum se prezinta noul top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018

🔥 Top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018

#1 ✔️ Clean Master

Aceasta aplicatie isi merita fara indoiala locul in top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018. Este vorba despre o aplicatia de tip all-in-one, care ofera tool-uri atat pentru curatarea telefonului tau, cat si pentru optimizarea sau intretinerea sa. Clean Master este unul dintre cele mai puternice si curate instrumente din Play Store si te va ajuta sa cureti sistemul cache, sa scapi de fisierele pe care nu le folosesti, de fisierele considerate a fi reziduale, precum si sa dezinstalezi rapid anumite aplicatii inutile.

Clean Master, top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018.

Comparativ cu alte propuneri din top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018, Clean Master are mai multe utilitati pentru tine, nu doar una sau doua. Modul Clean App Cache iti va curata impecabil telefonul de toate fisierele pe care anumite aplicatii le creaza, ingreunand astfel functionalitatea handset-ului. Daca ai un telefon Android care pierde foarte multe resurse si consuma foarte multa energie, aducandu-te la limita minima de spatiu, atunci prin Clear Master vei putea sa rezolvi aceasta problema.

#2 ✔️ 360 Security (Anitvirus)

Am testat de-alungul timpului o serie de antivirusi pe telefonul meu (Android) si n-as putea spune ca acestia se ridica la nivelul de securitate pe care il ofera antivirusii de pe laptop-uri sau pc-uri. 360 Security Anitivirus este insa unul dintre cele mai potrivite din punctul meu de vedere. Din pacate nu este un tool gratuit 100%, dar chiar si daca nu-i cumperi versiunea integrala, acesta te va ajuta destul de mult. Scaneaza rapid si inlatura orice posibila amenintare chiar si in timp real. In plus adauga cateva sfaturi utile pe moment si monitorizeaza cu atentie fiecare detaliu. In Play Store a primit pana acum review-uri foarte bune si ti-l recomandam si noi in top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018. Daca vrei sa afli insa mai multe despre cum iti poti proteja cu adevarat dispozitivul, citeste aceste 10 masuri de securitate pentru telefonul tau.

#3 ✔️ AirDroid

Asta este una dintre cele mai bune aplicatii din 2018 pentru telefoanele Android. Telefonul tau va fi fericit sa o aiba. Poti transfera cu ajutorul AirDroid fisiere online intre PC sau Laptop si telefonul tau Android, fara sa folosesti un cablu USB.

AirDroid

AirDroid

Deja mi se pare ca suna tentant si e genul de aplicatie pe care m-as fi bucurat sa o gasesc mai devreme disponibila. A ajuns mai tarziu pe piata, dar mi se pare foarte utila si functioneaza foarte bine.

#4 ✔️ MX Player

Aplicatia MX player are un rol bine definit. Este opera celor de la J2 Interactive, care au mai facut cateva aplicatii foarte interesante in ultima vreme. Noi ne oprim insa la MX Player, adica aplicatia Android care iti permite sa vezi orice film video, in orice format. Nimic mai mult de adaugat. Pe cat de simplu, pe atat de util.

#5 ✔️ Morecast App

Ramane una dintre aplicatiile favorite ale utilizatorilor de telefoane Android, atunci cand cauta o aplicatie pentru vreme. Produsa de cei de la UbiMet, aplicatia Moreover beneficiaza de un radar special, dar si de camere dispuse in timp real, raportari realiste prin statelit, harti cu vremea din intreaga lume precum si o prognoza care mereu mi s-a parut foarte exacta, pentru ziua curenta.

Morecast App

De asemenea, aplicatia te poate avertiza in cazul in care conditiile meteorologice se schimba radical, astfel ca vei afla primul daca ploua, vine vreo tornada, sau o inundatie iti poate afecta zona in care locuiesti. Fara doar si poate, una dintre cele mai interesante aplicatii din top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018.

#6 ✔️ 7 Minute Workout

Ai probleme cu greutatea? Iti doresti sa scapi de cele cateva kilograme in plus si nu ai timp sa mergi la sala? Te-ai gandit vreodata ca exista o aplicatie care poate juca rolul antrenorului personal de la sala de fitness? Ei bine, exista!

O gasesti in Play Store gratuit si te ajuta sa pierzi destul de rapid in greutate. 7 Minute Workout ofera exercitii diverse pentru un abdoment plat, dar si pentru alte zone musculare importante. Dupa cum ii spune si numele, exercitiile dureaza 7 minute pe zi, dar vor fi 7 minute pline si incarcate.

Practic vei face destul de multe exercitii in doar 7 minute, adica undeva la 12 exercitii la 30 de secunde. Aplicatia iti ofera si o pauza de 10 secunde intre ele. Se pare ca programul a fost personalizat si imbunatatit in ultimele luni dupa ce developerii au inclus sfaturile unor experti in materie. N-am testat-o, insa am incercat-o putin. Cele 7 minute nu sunt deloc usoare, chiar daca par un fleac. Aplicatia se adreseaza celor care nu au timp pentru exercitiile zilnice si care vor sa piarda in greutate sau sa se mentina intr-o forma buna.

#7 ✔️ Selfie Light

Mi-a placut cand am testat-o si am inclus-o in top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018. Daca esti pasionat de selfie-uri mi se pare o idee buna, pentru ca te ajuta sa beneficiezi de fotografii ceva mai luminoase, chiar si in conditii de lumina scazuta.

Selfie Light

Asta e o problema pe multe dintre telefoanele din ziua de azi, in special pe telefoanele chinezesti care ruleaza acest sistem de operare. Selfie Light te ajuta sa imbunatatesti calitatea selfie-urilor si cred ca nu vei regreta daca o vei include in lista ta de aplicatii Android.

#8 ✔️ Walli

Unul dintre lucrurile care mie personal mi se par foarte plictisitoare la un telefon sunt background-urile sau wallpaperele handset-urilor. Mi-am facut un obicei din a le schimba aproape saptamana, insa daca o sa ma intrebati de ce fac asta, n-as avea un raspund concret pentru voi. Walli este o cale prin care poti schimba aceste wallpapere des, intr-un mod creativ si personalizat. Seamana la acest capitol cu Zedge, dar este mai putin cunoscuta si a reprezentat o surpriza placuta pentru mine, de aceea am si inclus-o in top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018.

#9 ✔️ IFTTT

Una dintre aplicatiile prea putin cunoscute pe telefoanele Android, dar foarte interesante si, as numi-o eu, utila. Functioneaza alaturi de peste 600 de aplicatii, printre care Twitter, Google Drive, Twitch, Instagram, Gmail si altele. Poate fi folosita pe orice fel de device cu Android, iar scopul ei este automatizarea altor aplicatii. Suna interesant si intrigant in acelasi timp, nu-i asa? Ei bine nu e chiar asa. Cu ea poti redistribui automat postarile tale de pe Twitter sau Facebook si poti face si mai multe lucruri in Instagram. Din pacate, atat timp cat am testat-o am observat si probleme de functionalitate neplacute. Intre timp, se spune ca s-au rezolvat.

#10 ✔️ Fleksy+ GIF Keyboard

Flesky + GIF Keyboard este cel mai distractiv, customizabil si interesant mod prin care poti scrie prietenilor. Oficial, este si cea mai rapida tastatura de pe piata la aceasta ora.

Fleksy+ GIF Keyboard

Fleksy+ GIF Keyboard

In plus, Flesky este singura tastatua din Play Store care iti permite sa trimiti GIF-uri in timp ce scrii. Si da, se poate customiza usor, cu foarte multe extensii si teme atractive. O folosesc si in prezent si ma declar multumit pe deplin de ea.

#11 ✔️ Google Opinion Reward

Una dintre acele aplicatii Android cu care faci bani. Ma rog, nu multi, dar poti face. Mi se pare si cea mai sigura dintre ele, pentru ca vine de la Google pana la urma. Ce trebuie sa faci? Sa raspunzi la anumite chestionare si sa castigi credit Google Play. Vei primi o notificare pe telefon atunci cand un astfel de chestionar e gata si e potrivit pentru tine. Raspunsurile tale iti pot aduce pana la 1 dolar per chestionar.

#12 ✔️ Next Lock Screen

Am inclus cu drag Next Lock Screen in top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018. De ce? Pentru ca am folosit-o multa vreme pe fostul meu device si pentru ca i-am apreciat felul in care functioneaza. Este vorba despre o aplicatie blocare ecran, care te ajuta sa-ti protejezi dispozitivului.

Next Lock Screen

Next Lock Screen

Un companion excelent de zi cu zi, cu foarte multe optiuni si cu parole de siguranta care-ti vor tine „dusmanii” departe de telefonul tau Android.

#13 ✔️ Duolingo

O aplicatie foarte cunoscuta, pe care recunosc ca am testat-o si va marturisesc sincer, ca mi-a prins bine. Poti exersa sau chiar invata o limba straina, de la partea simpla de citit, pana la ascultat sau scris. Si stiti cum faceti asta? In timp ce jucati un joc. Duolingo e funny, ofertanta din aproape toate punctele de vedere si-ti alunga stresul de a invata ceva obligat-fortat.

Pare o joaca, dar la sfarsit, cand tragi linie, ramai cu destul de multe din limba in care exersezi. Vei parcurge chestionare in acea limba, vei raspunde la intrebari si o vei face in scris sau vorbit, va trebui sa termini anumite lectii si la final vei fi recompensat cu premii. Incepi de la verbe simple, ajungi la fraze si texte. In fiecare zi inveti cuvinte noi si o faci, distrandu-te. Recomand Duolingo oricui doreste sa invete o limba straina. Ah, da: e gratis!

#14 ✔️ Suamp – audio media player

Multi dintre voi cauta o astfel de aplicatie. O modalitate mai recenta prin care poti asculta Youtube cu ecranul smartphone-ului inchis.

Suamp - audio media player

De fapt, Suam poate reda clipuri de pe YouTube cu ecranul telefonului tau blocat, si face asta, dincolo de faptul ca aplicatia in fapt, este o aplicatie de tipul media player. Iti las si un link pentru ea, daca vrei sa o descarci.

#15 ✔️ iOS 11 Launcher, iPhone X Launcher

Mi se pare cel mai bun launcher iPhone pentru telefoanele Android. Am scris despre el pe blogul nostru pe larg si v-am oferit 10 motive pentru care acest lansator este o aplicatie extrem de utila. E drept, se adreseaza doar unui anumit grup de persoane, dar merita inlcusa in top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018 pentru ceea ce poate face.

#16 ✔️ Messenger Lite

Toata lumea stie ce e Facebook Lite. Mai nou, avem ocazia sa descarcam din Play Store si Messenger Lite, care era parca ceea ce-i lipsea primei aplicatii. Este vorba despre un mijloc de comunicare asemanator cu Facebook Messenger, dar aceasta aplicatie iti consuma mult mai putine resurse si este dedicata celor care au la dispozitie, telefoane Android mai putin performante.

#17 ✔️ YAZIO Calorie Counter

Poate ca pare mai mult o aplicatie dedicata fetelor, dar adevarul este ca YAZIO este universala. Mi se pare una dintre cele mai bune aplicatii Health & Fitness de pe piata si te va ajuta sa tii cont de ceea ce mananci.

YAZIO Calorie Counter

Masuratul caloriilor e mai simplu ca niciodata, iar felul in care slabesti nu va fi doar mai usor, ci si mult mai sanatos si mai bine contabilizat. Prin YAZIO iti masori tot timpul caloriile, vezi ce consumi si vei putea tine un jurnal cu ceea ce ai mancat intr-o zi. Daca vrei sa slabesti, sa pierzi cateva kilograme inainte de vacanta de vara, si sa o mai faci si sanatos, ia in calcul sa-ti instalezi aceasta aplicatie.

#18 ✔️ HOLO

Mi s-a parut o aplicatie interesanta inca de cand a aparut. N-am testat-o insa pana de curand si, pot spune, ca mi-a placut. Ce poti face cu HOLO? In principiu sa adaugi holograme peste orice poza sau videoclip pe care il faci cu ajutorul camerei din aplicatie. Unul dintre lucrurile pe care le-am apreciat foarte mult la Holo, a fost faptul ca dezvoltatorul aplicatiei aduce in fiecare saptamana update-uri importante, cu personaje (holograme) noi, inclusiv din randul celebritatilor.

#19 ✔️ Any.do: To-do-List

Prin aplicatia Any.do poti sincroniza in timp real gadget-urile tale: telefon mobil, desktop, tableta, etc. Ea te ajuta sa iti pastrezi o lista cu remindere, calendar, agenda si alte detalii importante pe care vrei sa le tii doar pentru tine si de care ai nevoie sa nu le uiti.

Any.do

In plus, poti primi tot un fel de remindere din anumite momente si locatii in care ai accesat aplicatia. Pare un lucru dragut.

#20 ✔️ Dictie.ro

Incheiem top 20 aplicatii pentru telefoane Android in 2018 cu o aplicatie pentru Android romaneasca. Cu ajutorul Dictie.ro vei putea exersa limba romana, atat in ceea ce priveste gramatica, dar si in ceea ce priveste fonetica. Mi s-a parut o optiune interesanta pentru acest top si am decis s-o includ si pentru a sprijini cumva, de la distanta, dezvoltatorii din Romania.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 6 votes