Stiri

9 telefoane de la Xiaomi care primesc update la MIUI 13

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Nu mai puțin de nouă telefoane ale producătorului Xiaomi au primit confirmarea că vor face saltul la MIUI 13, anunță presa internațională. Se pare că alte telefoane ale producătorului vor beneficia de acest update în 2022.

9 telefoane de la Xiaomi care vor primi update la MIUI 13

Xiaomi va lansa în curând actualizarea MIUI 13 pentru gama sa de smartphone-uri. Cu toate acestea, marca nu a anunțat încă noua interfață dezvoltată in house, o interfață care ar trebui să se bazeze în principiu pe sistemul de operare Android 12.

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a dezvăluit anterior că MIUI 13 va ajunge înainte de sfârșitul anului 2021. Cu toate acestea, încă nu a fost anunțată o dată specifică. Acum, un raport a dezvăluit o listă de telefoane care ar putea primi MIUI 13 destul de curând.

Conform utilizatorului Twitter Xiaomiui | Știri Xiaomi și MIUI, 9 smartphone-uri Xiaomi au fost confirmate că vor primi cea mai recentă actualizare MIUI 13 în primul lot. În plus, și alte dispozitive își vor primi update-ul mult așteptat, dar în 2022. Lista acestor telefoane a apărut în codul sursă al interfaței dezvoltate de producătorul chinez.

Lista celor 9 telefoane de la Xiaomi care ar urma să primească în acest an update-ul la MIUI 13

Xiaomi Mi Mix 4
Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 Pro
Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi Mi 11 Lite
Xiaomi Mi 10S
Redmi K40
Redmi K40 Pro
Redmi K40 Pro+

Trebuie subliniat că aceasta va fi versiunea chineză a terminalelor. Cu toate acestea, conform unui alt tipster, Abu Yadav, primul val de actualizări, în plus față de modelul de mai sus, va ajunge și pe alte smartphone-uri.

Acestea vor fi seria Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 10t și Redmi K30, Xiaomi Mi Mix, Xiaomi CC9 Pro, Redmi Note 11, Redmi Note 10, Redmi Note 9th, Redmi 10/10 x. În plus,actualizarea va ajunge și pe telefoanele celor de la Poco, așa cum ar fi Poco M2/M2 Pro, Poco M3, Poco M4, Poco X2/X3, Poco F2 și Poco C3.

Potrivit rapoartelor, MIUI 13 va oferi o interfață de utilizator reproiectată. Vor fi fonturi și animații noi, dar vor fi adăugate și imagini noi de fundal precum și îmbunătățiri la nivel de securitate. Teoretic, interfața va fi bazată pe Android 12, dar unele dintre smartphone-uri vor primi noua interfață bazată pe Android 11.

Etichete:

MIUI 13 Xiaomi