Reviews

Tecno Camon 18 a fost anunțat oficial. Telefon de buget cu baterie de 5.000 miliamperi

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 2 ani

Cei de la Tecno Mobile au anunțat oficial noul model de telefon Tecno Camon 18. Lansarea a vut loc în India, iar telefonul este unul de buget. Nu se știe dacă acest device va ajunge și în Europa. Aruncăm o privire peste ceea ce oferă Tecno Camon 18 în cele ce urmează.

Specificații tehnice, preț și disponibilitate Tecno Camon 18

Tecno Mobile, o companie Transsion Holding, a lansat noul smartphone Tecno Camon 18 în India. Să aruncăm o privire detaliată asupra specificațiilor, prețului și disponibilității telefonului.

Noul smartphone al celor de la Tecno vine într-o singură variantă de 4GB dedicați memoriei RAM și 128GB pentru stocare date. Această versiune costă 14999 de rupii indiene, adică puțin peste 800 de lei, în traducere românească. Potrivit producătorului, Tecno Camon 18 vine în culorile violet, gri și alb.

Ce configurație are Tecno Camon 18? Modelul Camon 18 vine cu ecran FHD+ de 6,8 inchi cu rezoluție de 1.080 x 2.460 px. În plus, există o rată de reîmprospătare de 90 Hz și un decupaj pe partea frontală a camerei acolo unde se află de fapt camera selfie.

Noul telefon de buget de la Tecno, modelul Camon 18 este alimentat de procesorul MediaTek Helio G88, cuplat cu 4 GB RAM și 128 GB stocare.

Smartphone-ul este alimentat de o baterie de 5.000 mAh cu suport de încărcare rapidă de 18 W. Vine cu camere triple din spate. Camon 18 are un senzor primar de 48 de megapixeli, împreună cu un senzor de adâncime de 2 megapixeli și un shooter macro de 2 megapixeli. În plus, dispozitivul are un selfie snapper de 16 MP.

În ceea ce privește zona software, telefonul este livrat cu HiOS 8.0 bazat pe Android 11. În plus, este echipat cu un scanner de amprentă montat lateral pentru securitate. În cele din urmă, opțiunile de conectivitate includ dual SIM, 4G VoLTE, Wi-Fi 5, Bluetooth, GPS, NFC, USB-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Recent, compania a lansat în India și modelul Tecno Spark 8T. Acesta are un preț care depăștește cu puțin 500 de lei pentru singura versiune de 4 GB RAM + 64 GB de stocare. Dispozitivul este echipat cu un procesor Helio G35 de la MediaTek, o configurație de cameră duală, Android 11 și o baterie de 5000 mAh. Este disponibil spre vânzare prin Amazon India. Spark 8T va fi disponibil în patru culori noi și anume Iris Purple, Atlantic blue, Turquoise Cyan și Cocoa Gold.