Reviews

Tecno Camon 17 – pret, specificatii tehnice, detalii oficiale

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Compania Tecno a lansat pe piata noul model Tecno Camon 17. Vorbim despre un telefon de buget, al unui producator mai putin cunoscut la nivel international, dar care a inceput sa ofere din ce in ce mai multe smartphone-uri de acest tip in ultima vreme. Detalii despre Tecno Camon 17, in cele ce urmeaza

Specificatii tehnice si impresii despre Tecno Camon 17

Seria „Camon” de la Tecno se completeaza acum cu un nou terminal. Este vorba despre modelul Tecno Camon 17, device lansat, in mod surprinzator, in Kenya. Potrivit primelor informatii, noul smartphone ar costa undeva la 800 de lei, in „traducere” romaneasca. Acest pret este valabil pentru versiunea de 4GB RAM si 128GB stocare de date. Momentan, nu exista un pret oficial oferit de producator pentru versiunea de 6GB RAM care va fi de asemenea disponibila pe piata.

Noul Tecno Camon 17 ar urma sa fie disponibil pe culorile verde, argintiu si albastru. Nu se stie momentan daca device-ul va ajunge si pe piata din Europa.

La nivel de specificatii tehnice, Tecno Camon 17 se bazeaza pe un ecran de 6.55 inch cu rezolutie HD+. Vorbim de fapt despre o rezolutie 1600 x 720 pixeli, cu luminozitate calibrata la 450 de niti si cu rata de refresh de 90Hz. Potrivit producatorului, raportul dintre ecranul telefonului si corpul sau ajunge la 90 de procente.

Tecno Camon 17 este alimentat de un procesor MediaTek. Mai exact, de procesorul Helio G85, tactat la frecventa de 2 Ghz. Variantele de memorie sunt de 4GB RAM si 6GB RAM, iar stocarea de date este de 128GB. Se pare ca aceasta poate fi extinsa cu ajutorul unui card de memorie de tip microSD. Smartphone-ul are scanner de amprente clasic, iar pe spate ofera o combinatie tripla de senzori. Cel principal are 48 de megapixeli, iar ceilalti doi au rezolutii de 16 megapixeli (ultrawide) si 2 megapixeli. Pentru selfie-uri si sesiuni de videocalling, Tecno Camon 17 vine cu o camera foto de 16 megapixeli.

Producatorul anunta ca smartphone-ul este echipat cu Android 11 peste care a aplicat interfata customizata HiOS 7.6. Avem o baterie mare, de 5.000 de miliamperi, cu incarcare rapida la 18W, dar si suport dual 4G VoLTE. Nu in ultimul rand, Tecno Camon 17 vine cu tehnologie bluetooth 5, GPS cu GLONASS si Beidou, Wi-Fi 802.11, dar si port de tip USB C pentru o incarcare mai rapida a bateriei sale.

Etichete:

Tecno Camon 17