Stiri

Specificatii tehnice Samsung Galaxy A9 Star via TENAA

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Samsung Galaxy A9 Star , detalii oficiale » Cei de la Samsung Electronics se pregatesc sa lanseze un nou smartphone. Cu numarul de model SM-G8850, device-ul ar urma sa fie prezentat oficial in China in perioada urmatoare.

In urma cu cateva saptamani, handset-ul a fost listat in baza de date a agentiei TENAA, detaliu care a permis presei sa culeaga primele informatii despre specificatiile sale tehnice.

Acum, cateva imagini si un clip video cu viitorul model au scapat pe internet. Se pare ca telefonul va fi lansat in Asia sub denumirea de Samsung Galaxy A9 Star.

Luna trecuta, compania Samsung a lansat oficial pe piata telefoanele Samsung Galaxy A6 si Samsung Galaxy A6 Plus, smartphone-uri cu display-uri de tip Infinity, despre care puteti citi detalii si pe blogul nostru.

Samsung Galaxy A9 Star specificatii tehnice

Noul model Samsung Galaxy A9 Star ar urma sa beneficieze de aportul unui ecran de tip Super AMOLED, cu aceeasi denumire, Infinity Display. Acest ecran va avea un aspect 18.5:9 si o diagonala de 6.28-inch, urmand a suporta o rezolutie maxima Full HD+ adica 2220 x 1080 pixeli.

Sub capota, viitorul model Samsung Galaxy A9 Star va incopora un procesor pe 64-biti de la Qualcomm. Este vorba despre Snapdragon 660, o platforma mobila cuplata cu opt nuclee Kryo 260 si cu placa video Adreno 512.

Modelul Samsung Galaxy A9 Star va oferi 4GB memorie RAM si 64 GB pentru stocarea de date, aceasta din urma putand fi extinsa via microSD pana la 256 GB.

In compartimentul foto, device-ul care se presupune ca ar urma sa poarte denumirea de Samsung Galaxy A9 Star ar urma sa incorporeze o camera foto duala de 24+16MP. La fel ca pe iPhone X, camerele vor fi plasate in partea din stanga a telefonului in pozitie verticala. Frontal, Samsung Galaxy A9 Star va avea o camera foarte puternica, dedicata iubitorilor de selfie-uri: 24 de megapixeli va fi rezolutia ei.

Samsung Galaxy A9 Star (1)

A9 Star de la Samsung se va baza pe o baterie de 3.700 de mAh si ar trebui sa beneficieze de suport pentru tehnologie de incarcare rapida. Telefonul va rula din fabrica Android 8.0 Oreo, peste care cel mai probabil Samsung va adauga experienta proprie a interfatei sale in-house made.

Senzorul de amprente se va gasi pe spatele telefonului, a carui greutate va fi de 188 de grame, ceea ce pare destul de mult. E firesc insa pentru un terminal cu diagonala atat de mare. Optiunile de conectivitate pe Samsung Galaxy A9 Star includ 4G VoLTE, Wi-Fi, bluetooth v5.0, port audio 3.5mm si port USB Type C.

Se pare ca nu va exista un buton dedicat pentru Bixby , insa chinezii subliniaza existenta unui buton Home de tip 3D Touch. Vom reveni cu detalii despre acest model de telefon in perioada urmatoare.

sursa: slashleaks.com

Summary
Specificatii tehnice Samsung Galaxy A9 Star via TENAA
Article Name
Specificatii tehnice Samsung Galaxy A9 Star via TENAA
Description
Samsung Galaxy A9 Star este un nou handset mid-range pe care compania Samsung Electronics il pregateste pentru aceasta perioada
Author
Publisher Name
Catmobile