Stiri

Specificații tehnice Samsung Galaxy A13 5G. Primele detalii cheie au apărut în mediul online

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Cele mai interesante specificații cheie pentru smartphone-ul Samsung Galaxy A13 5G au apărut în mediul online. Telefonul ar urma să fie lansat, în curând, pe piață.

Specificații tehnice pentru noul smartphone Samsung Galaxy A13 5G

Samsung nu a făcut niciun anunț oficial despre lansarea modelului Samsung Galaxy A13 5G. Totuși, câteva specificații importante ale viitorului dispozitiv au apărut deja în mediul online. Se pare că într-adevăr device-ul va fi denumit Samsung Galaxy A13 5G, confirmă tipsterii de la OnLeaks.

Tipsterii Steve Hemmerstoffer, alias OnLeaks și Zouton au colaborat pentru a împărtăși randările difuzate. Conform randărilor, modelul Samsung Galaxy A13 5G va avea un design atractiv și modern, iar în partea de sus a ecranului vom descoperi deja celebrul decupaj de tip waterdrop.

Afișajul este înconjurat de cadre subțiri, dar bărbia telefonului este puțin mai groasă. Telefonul va avea un raport ecran-corp de 83,4%. În partea din față, dispozitivul pare să aibă un ecran Infinity-V de 6,48 inci.

Telefonul Samsung Galaxy A13 5G va avea o configurație cu trei camere pe spate. Tipsterul a scurs, de asemenea, specificațiile și caracteristicile dispozitivului în zona foto. Acesta va veni cu un senzor de cameră principală de 50MP cu diafragmă f / 2.0, un senzor ultrawide de 5MP și un senzor de adâncime f / 2.4 de 2MP.

În dreapta, Samsung Galaxy A13 5G va veni cu un senzor de amprentă montat lateral. În partea de jos, va exista un port USB Type-C și o mufă pentru căști de 3,5 mm.

Sub capotă, telefonul va ambala un procesor MediaTek Dimensity 700 SoC. Va veni cu până la 6 GB RAM și 128 GB stocare internă. Modelul Galaxy A13 5G de la Samsung va avea la bord o baterie de 5000 mAh. Se spune că Samsung oferă suport de încărcare rapidă de 25W. Cu toate acestea, se așteaptă ca telefonul să împacheteze și încărcare rapidă de 15W în interiorul cutiei.