Stiri

Specificatii tehnice pentru Moto G8. Device-ul are sistem triple camera

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

La Mobile World Congress, Motorola va lansa primul smartphone al sau din acest an. Conform presei din Asia, smartphone-ul este Moto G8. Au aparut deja primele imagini cu acest terminal, iar noi am reusit sa culegem pentru dumneavoastra si lista de specificatii pe care Moto G8 o propune viitorilor utilizatori ai telefonului.

Specificatii tehnice Moto G8. Sistem triple camera si „gaura” in ecranul cu diagonala mare

Noul Moto G8 seamana destul de mult ca aspect cu Motorola One. Device-ul va fi echipat cu un display care va avea deha celebra „punch-hole” adica un fel de gaura in ecran care va incorpora camera foto pentru selfie-uri.

De remarcat insa ca Moto G8 va fi primul device din seria G de la Motorola care va avea un astfel de „decupaj” in partea de sus a ecranului sau.

In alta ordine de idei, Moto G8 se va bucura de prezenta unei camere triple pe spate, cu senzorul amplasat de asemenea in acea zona. El este embeduit cumva in logo-ul companiei, o strategie pe care Motorola a mai aplicat-o si in trecut. Asa cum spuneam si mai sus, camera selfie a telefonului este incorporata in „punch-hole” si plasata undeva spre partea stanga a telefonului.

Din informatiile primite de la Phoneradar, Moto G8 va putea fi achizitionat in doua versiuni de culoare. Este vorba despre alb si albastru.

Este de asteptat ca Moto G8 sa ruleze din fabrica Android 10, cel mai nou sistem de operare de la Google. Conform unor scapari care au ajuns in presa si care citeaza surse din industrie, Moto G8 va avea un ecran cu diagonala de 6.39 inch cu rezolutie HD+ si va fi alimentat de o baterie de 4.000 de miliamperi. Nu se stie exact ce inseamna aceasta capacitate pentru Moto G8 cand vine vorba despre autonomia telefonului.

Camera principala a device-ului va avea un senzor de baza de 16 megapixeli cu o excelenta apertura f/1.7. Al doilea senzor din sistemul triple camera va avea o rezolutie de 8 megapixeli (wide angle), iar cel de-al treilea senzor va avea o rezolutie de 2 megapixeli. In ceea ce priveste selfie-urile si sesiunile de video calling, acestea cad pe seama unei camere foto cu rezolutie de 8 megapixeli. Moto G8 va beneficia atat de tehnologie de deblocare faciala, cat si de deblocare clasica.

In zona de memorie, am aflat deja ca Moto G8 se va bucura de mai multe versiuni. Cea mai „blanda” dintre ele va avea 2GB RAM la bord, dar terminalul va avea si versiuni de 3GB RAM sau chiar 4GB RAM. Capacitatea nativa de stocare a datelor va fi de 32GB sau de 64GB. Nu se stie exact daca device-ul va fi echipat sau nu cu slot pentru carduri de memorie de tip microSD, dar sunt sanse bune ca acest slot care permite extinderea memoriei native prin atasarea unui card microSD sa existe in configuratia device-ului.

Cu alte detalii despre Motorola G8 vom reveni si noi in perioada urmatoare. Ramaneti alaturi de blog.catmobile.ro pentru alte informatii din lumea telefoanelor mobile, dar si despre telefoanele companiei Motorola.

Etichete:

Moto G8 Motorola
Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto G8