Stiri

Specificatii tehnice Moto G7 Play. Cum arata si ce propune noul smartphone de buget

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

In timp ce Moto G7 si Moto G7 Plus sunt de asteptat sa fie telefoanele scumpe ale gamei, modelele Moto G7 Power si Moto G7 Play vor fi cel mai probabil telefoanele accesibile din noua gama „G” de la Motorola. Detalii despre noul model al companiei avem in cele ce urmeaza.

Specificatii Moto G7 Play via GeekBench. Detalii despre design si aspectul telefonului

Compania Motorola intentioneaza sa lanseze seria G7 din acest an pe piata de telefonie mobila din Brazilia. Cel mai probabil, evenimentul de lansare al Moto G7 Play si al celorlalte telefoane din serie va avea loc inainte de Mobile World Congress din acest an. Asa cum precizam si mai sus, modelele Moto G7 si Moto G7 Plus vor fi cele mai scumpe telefoane ale seriei, in vreme ce Moto G7 Power si Moto G7 Play vor fi telefoanele accesibile ca pret.

Conform listarii oficiale de pe site-ul Geekbench, modelul Moto G7 Play a obtinut un scor de 1173 de puncte in testul single-core, si un un scor de 4090 de puncte in testul multi core.

Moto G7 Play

Moto G7 Play rezultate GeekBench

Performanta a fost obtinuta cu ajutorul procesorului Qualcomm MSM8953, cunoscut si sub denumirea de Snapdragon 625.

Aceasta listare dezvaluie si o serie de alte informatii pretioase legate de noul smartphone. Moto G7 Play va fi echipat cu o memorie RAM de 2GB, dar va avea si o versiune de 3GB RAM. Se asteapta ca modelul de 2GB RAM sa aiba memoria cuplata cu 16 GB dedicati stocarii de date, in timp ce versiunea de 3GB RAM sa aiba memoria cuplata cu 32 GB dedicati stocarii de date. In ceea ce priveste partea software, Moto G7 Play va fi echipat din start cu cel mai nou sistem de operare de la Google, Android 9.0 Pie.

Moto G7 Play (1)

Din randarile anterioare si din ceea ce am putut afla din certificarea FCC deja „bifata” de Moto G7 Play, stim ca modelul va avea un ecran cu decupaj in partea de sus, dar si o baterie de 3.000 de miliamperi.

De asemenea, Moto G7 Play va benefica de scanner clasic de amprente, dar si de flash si difuzoare de buna calitate. Diagonala ecranului va fi cel mai probabil una de 5.7-inch, in vreme ce rezolutia va fi HD+. Pe noul model vom avea sticla curbata 2.5D si un aspect modern 19:9. Dupa toate probabilitatile, Moto G7 Play se va baza pe o camera foto principala de 12 megapixeli si pe o a doua camera foto (frontala) de 8 megapixeli. Apertura pe camera principala va fi f/2.0 in timp ce apertura pe camera frontala va fi f/2.2. Mai jos, ai specificatiile complete ale lui Moto G7 Play asa cum sunt ele prezentate in acest moment:

Display: 5.7-inch (1520×720 pixels) HD+ aspect 19:9 si sticla curbata 2.5D
Procesor: 1.8GHz Octa-Core Snapdragon 625 cu Adreno 506 GPU
Memorie 2GB RAM cu 16GB stocare / 3GB RAM cu 32GB stocare, extensibila pana la 256GB via microSD
Dual SIM
Android 9.0 (Pie)
12MP camera principala cu LED flash, f/2.0 apertura
8MP camera frontala cu f/2.2 apertura
Senzor de amprente
Dual 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.2, GPS + GLONASS, USB Type-C
Baterie de 3000mAh

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Motorola
Product Name
Moto G7 Play