Stiri

Specificatii tehnice Meizu Note 9. Smartphone-ul are un senzor de 48MP pe spate si procesor Snapdragon 675 la bord

Home  »  Stiri

catmobile

acum 5 ani

Compania Meizu pregateste succesorul oficial al modelului Meizu Note 8. Noul smartphone a depasit deja etapa testelor si a fost descoperit de catre mass media de specialitate in baza de date a site-ului de certificari TENAA. Avem si noi detalii despre acest device in cele ce urmeaza.

Specificatii tehnice Meizu Note 9 – Smartphone-ul are un senzor de 48MP pe spate si procesor Snapdragon 675 la bord

Modelul precedent, Note 8 nu avea decupaj. De aceasta data, producatorul a acceptat provocarea si smartphone-ul Meizu Note 9 beneficiaza de un ecran cu decupaj destul de mic. Nu este vorba despre un decupaj in stil iPhone, ci un decupaj tipic pentru zona China, model waterdrop (picatura).

Marginile telefonului sunt foarte subtiri si aproape insesizabile in partile laterale ale telefonului. Partea de jos a device-ului are totusi o suprafata mica, ceva mai groasa, dar deloc deranjanta.

Meizu Note 9 conform listarii de pe site-ul TENAA are la bord un ecran de 6.2-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD+ adica 2244 x 1080 pixeli. Sub capota, producatorul a apelat la un procesor din zona mid-range, un octa-core cu viteza de 2GHz, Snapdragon 675. Producatorul chinez a cuplat acest tip de procesor cu o memorie RAM de 6GB si cu 64 sau 128 GB dedicati stocarii de date.

Meizu Note 9 ruleaza din fabrica Android 9.0 Pie ca sistem de operare, si va fi alimentat de o baterie de 4.100 de miliamperi. In departamentul foto, noul terminal al companiei Meizu va avea un setup dual pe partea din spate, cu senzor principal de 48 de megapixeli si un al doilea senzor de imagine de 5 megapixeli.

Frontal, device-ul se va baza pe un selfie-camera de 20 de megapixeli. Se presupune ca senzorul de amprente este plasat unde in partea laterala a telefonului.

Optiunile de conectivitate de pe Meizu Note 9 includ tehnologie de tip 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac, bluetooth 5.0, GPS cu GLONASS, mufa USB de tip C. Dimensiunile telefonului cuprind o grosime de 8.65 milimetri si o inaltime de 153.11 milimetri, in timp ce latimea device-ului ajunge la 74.34 de milimetri. Cei de la Gizmochina sustin ca datorita formatului si a felului in care este construit, Meizu Note 9 va beneficia de un grip excelent si va fi usor de controlat chiar si cu o singura mana. Se pare ca Meizu Note 9 va fi disponibil pe culori precum negru, alb si albastru.

Device-ul devine succesorul oficial al modelului Meizu Note 8 care costa undeva la 200 de dolari. Ne asteptam la un plus financiar cand vine vorba despre pretul final de achizitie al noului telefon, care ar putea costa undeva spre 250 de dolari, anunta si GizmoChina. Vom reveni cu informatii noi si detalii oficiale despre Meizu Note 9 dupa ce producatorul va prezenta (introduce) dispozitivul pe piata.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Meizu
Product Name
Meizu Note 9